De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

Op de koudere dagen van het jaar, is het steeds aantrekkelijker om lekker thuis te blijven. Je hoeft je zeker niet te gaan vervelen want er zijn genoeg leuke activiteiten die je met de familie kan doen. Tijdens de feestdagen kunnen deze tips je misschien ook van pas komen.


Spelletjesavond

Een avond bordspellen spelen met vrienden of familie is niet alleen hartstikke leuk, het is ook nog is low-effort; Het is niet nodig om iets te plannen, voor te bereiden of om heel veel te betalen. Het enige wat je nodig hebt zijn leuke spelletjes. Je kan voor de klassiekers gaan natuurlijk, zoals rummikub, monopolie of scrabble, maar misschien vind je het juist leuker om een nieuw spel uit te proberen. Maak kennis met spelletjes zoals Dobble, Skip Bo of Moddervarkens of Regenwormen. Deze spellen zijn de laatste tijd heel populair geworden, ze zijn super leuk zijn en helemaal niet zo ingewikkeld.


Ben je nog op zoek naar een leuk spelletje?



Thuis escape rooms

Dit is speciaal voor de escaperoom liefhebbers: at-home-escapespellen. Je hebt ze in verschillende vormen. Er zijn spellen die je in de winkel kan kopen met fysieke kaartjen en objecten, en er zijn spellen die volledig online zijn, die je zelfs via het videobellen met mensen kan spelen. Deze waren erg populair in de corona-tijd. Daarom hebben we er ook een blog over geschreven. Je kan die hier bekijken



Abbonementen

Als je veel thuis bent, is een abonnement nemen op een tijdschrift of streaming dienst misschien iets voor jou. Bij Disney plus staat een heel groot assortiment aan films, en bij Pathé thuis kan je de leukste en nieuwste films huren.


Hou je van lezen? Neem dan een abonnement op een tijdschrift zoals de autoweek , Tina of Donald Duck. Zeker de Donald duck is erg populair onder kinderen.


Andere originele activiteiten

Zin in iets origineels? Misschien zijn de volgende opties dan iets voor jou. Zo kan je bijvoorbeeld een wijnproeverij bestellen. Je krijgt dan een box opgestuurd met verschillende soorten wijn. Superleuk om te doen met vrienden!


Vind je het leuk om bezig te zijn? Hier kan je thuis een workshop zeep maken volgen.


Ook deze online pubquiz is heel vermakelijk!



Restaurants

Zin in iets lekkers, maar geen zin om het huis uit te gaan? Dat begrijpen wij volkomen. Hier zijn de lekkerste restaurants die je eten bezorgen aan huis.




Reacties op "De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.