Thuisproeverij wijn proeven

(4/5)  1 recensies

Ontdek welke wijnsoorten jouw favorieten zijn en maak kennis met nieuwe smaken met een wijnproeverij aan huis voor 4, 6 of 8 personen. Thuisproeverij verzorgt diverse wijnproeverijen aan huis of op een locatie naar keuze. Zo komt er een wijnadviseur langs met een uitgebreid assortiment, geïmporteerd uit onder meer Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal. Deze enthousiaste wijnkenner wijnadviseur geeft uitleg over wijn-spijscombinaties en vertelt meer over de achtergrond en de herkomst van de wijnen. Verras je vrienden en/of familie met een leuke avond bij jou thuis!Thuisproeverij verzorgd wijnproeverijen in de volgende regio's: Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Leiden, Rotterdam, Almere en Lelystad (binnen een straal van 20 km gerekend vanaf centrum).

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Wijnproeverij vanaf €40,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


1 Recensies over Thuisproeverij wijn proeven

(Pagina 1 van 1)

 

"Boven verwachting!!"

-   -   27-11-2021

27-11-2021

"Boven verwachting!!"

De Thuisproeverij was bovenverwachting. We hadden een zeer enthousiaste wijnadviseur. Ze had duidelijk kennis van zaken. Het wijn assortiment bevatten helaas over het algemeen dure wijnen. Dus niet per se geschikt om je dagelijkse wijnen te bestellen. Wel aan te raden als je voor een speciale gelegenheid wijnen nodig hebt.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Thuisproeverij wijn proeven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

Waarschijnlijk zit je nu thuis en verveel jij je tijdens deze lockdown. Veel uitjes zijn gesloten en er zijn helaas nog maar weinig dingen over om te doen. Maar als jij niet het uitje kan bezoeken dan komt het uitje toch gewoon naar jou!

Lees verder...

 

De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Thuisproeverij wijn proeven te melden