Workshop Zeep Maken

Gebruik jij zeep onder de douche, of in bad? Zeep? Ik ben heel benieuwd naar hoeveel mensen echte zeep gebruiken. Heb jij je wel eens afgevraagd waarom er bijvoorbeeld doucheschuim, shampoo, shower-gel en dergelijke op die verpakkingen staat en je vrijwel nooit het woord ‘zeep’ erop ziet staan? Dat komt omdat het in de meeste gevallen geen natuurlijke zeep is, maar iets synthetisch! Kijk maar naar de ingrediënten.


Leer online zeep maken op de traditionele manier, die al bijna 5.000 jaar oud is! Je wordt begeleid met online lesmateriaal, achtergrondinformatie en video's. Of wij komen naar je toe om gedurende een dagdeel of avond een groep van maximaal 10 mensen te leren zeep maken. Ideaal als bedrijfsactiviteit voor je werknemers of gewoon met gezellig met de familie thuis!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Workshop Zeep Maken

Hoeveel sterren geef jij Workshop Zeep Maken?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

DIY: 14 knutseltips en experimenten voor thuis

DIY: 14 knutseltips en experimenten voor thuis

Normaal kom je juist bij ons om er lekker op uit gestuurd te worden. Maar nu in tijden van de Corona crisis is dat even geen optie meer. Ondertussen moeten we onszelf en onze kinderen wel bezig houden. Niet alleen met schoolwerk maar ook met vrijetijdsactiviteiten en beweging. In dit artikel gaan we langs een aantal erg leuke knutseltips die je makkelijk thuis kunt doen.

Lees verder...

 

De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Workshop Zeep Maken te melden