Escape Tours Deventer

Deventer was in de 16e eeuw een welvarende Hanzestad, en daar heeft de familie Penninck flink van geprofiteerd. Zij behoorden tot de bovenste laag van de samenleving wat veel voordelen met zich meebracht. Dochter Magteld wilde hier ook eindelijk eens van profiteren. Met de Escape Tour Deventer treden jullie in de voetsporen van Magteld en doen jullie je uiterste best om haar man Jannes te helpen.


Jannes was namelijk veroordeeld tot het schavot en daarom wilde Magteld hem ongemerkt naar de geheime uitgang van de stad zien te loodsen. De familie had dit geheim nooit met haar gedeeld dus ook voor haar was het een lastige zoektocht. Veel tijd had ze niet, want het plein waar de onthoofding moest plaatsvinden stroomde al vol…




Met de Escape Tour Deventer kruipen jullie in de huid van Magteld en doorlopen jullie dezelfde weg die zij ooit heeft bewandeld. Net als bij Magteld staan er diverse opdrachten, moeilijke vragen en cryptische aanwijzingen op jullie te wachten. Jullie hebben 2 uur de tijd om de uitgang van Deventer te vinden. Lukt dit? Dan bemachtigen jullie een plekje op de Escape Tour Wall of Fame van Deventer! De zoektocht begint bij de Wilhelminafontein, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Deventer

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Deventer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Deventer te melden