WijnproeverijBOX

Bij deze online wijnproeverij heb je twee keuzes. Je kan zelf de wijnproeverij organiseren of kiezen voor begeleiding door een Vinoloog. In ieder geval brengen ze de wijnbeleving naar jou thuis. Je hebt al een online wijnproeverij vanaf twee boxen. De boxen worden dan verstuurd naar de door jouw opgegeven adressen. Indien je het laat begeleiden door een Vinoloog,dan zorgt hij ook voor de digitale verbinding. Dit gebeurt bijvoorbeeld met Zoom of Teams. Maak de proeverij compleet met een wijn-spijs beleving. Je hebt hierin de keuze tussen 3 of 6 tapas in de box. 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over WijnproeverijBOX

Hoeveel sterren geef jij WijnproeverijBOX?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

Waarschijnlijk zit je nu thuis en verveel jij je tijdens deze lockdown. Veel uitjes zijn gesloten en er zijn helaas nog maar weinig dingen over om te doen. Maar als jij niet het uitje kan bezoeken dan komt het uitje toch gewoon naar jou!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van WijnproeverijBOX te melden