Tina Magazine

(5/5)  1 recensies

Tijdschrift Tina is het leukste meidenblad van Nederland voor meiden tussen de 8 en 12 jaar oud! Het staat vol met leuke en spannende stripverhalen van stripheldinnen zoals de tweeling Suus & Sas en blunderkoningin Noortje. Maar Tina biedt meer dan alleen strips. Je leest wekelijks de tofste interviews met jouw favoriete sterren, gigagoeie tips, leuke DIY’s en recepten waarmee je direct aan de slag kunt, grappige quizzen, en lijstjes, posters en kledingtips. 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Tina Magazine

(Pagina 1 van 1)

 

"Elke donderdag liggen we voor de brievenbus"

Dewi   -   23-02-2021

23-02-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Elke donderdag liggen we voor de brievenbus"

Mijn dochter is gek op de Tina! Elke donderdag kijkt ze reikhalzend naar de brievenbus of de nieuwe Tina al bezorgd is. Zodra de Tina binnenkomt rent ze naar de deur en hebben wij een aantal uren geen kind meer aan haar. Ze vind het geweldig om al haar idolen te bekijken en meer over hen te lezen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Tina Magazine?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

Iedereen heeft wel is geen zin om het huis uit te gaan. Gelukkig hoeft dat ook niet altijd Er zijn genoeg leuke dingen om samen met de familie thuis te doen. Hier in dit blog hebben we wat ideeën voor je verzameld.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Tina Magazine te melden