Regenwormen - Dobbelspel

Het dobbel spelletje regenwormen kan je spelen op ieder moment en duurt niet langer dan een half uur. Het formaat zorgt ervoor dat je het kan spelen in de trein, thuis of zelfs op de camping tafel. Als je aan de beurt bent gooi je met een dobbelsteen. Vervolgens leg je alle dobbelstenen met het zelfde getal of met een worm opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt tenminste één worm gegooid mag je een steen met het zelfde getal van tafel of een andere speler pakken. Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, heeft het spel gewonnen. 

Prijzen

Regenwormen €14,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Regenwormen - Dobbelspel

Hoeveel sterren geef jij Regenwormen - Dobbelspel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

Vandaag is de dag om samen met het gezin er een gezellige dag van te maken. Je bent op zoek naar iets leuks om te doen voor thuis met de familie. Netflix heb je al meerdere keren uitgespeeld en je kan geen familiefilm meer zien. De kinderen hebben behoefte aan iets anders dan hun laptop, tablet of telefoon.

Lees verder...

 

De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Regenwormen - Dobbelspel te melden