Mr. Bright's online Pubquiz

(5/5)  1 recensies

Niet alleen de leukste, ook de beste Pubquiz van Nederland! “Acht bloedstollende spannende ronden. Muziekfragmenten, foto's en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Maar daar kom je natuurlijk op dat moment net niet op! Mr. Bright’s organiseert én levert al meer dan 20 jaar Pubquizzen en is daarmee de grondlegger van de PubQuiz in Nederland! Vaak geïmiteerd én gekopieerd, nooit geëvenaard!
Aangezien alle bars en pubs gesloten zijn, zorgen ze er bij Mr. Bright voor dat je toch aan je wekelijkse quiz vitamines komt door de The Cabin Fever Reliever editie van de multimediale pubquiz live uit te zenden. Abonneer je op het YouTube kanaal om niets van de pubquiz uitzendingen te missen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Iedere woensdag en zaterdag om 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Deelname is gratis een donatie wordt gewaardeerd


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Mr. Bright's online Pubquiz

(Pagina 1 van 1)

 

"De enige echte (online) pubquiz!"

Milca   -   01-05-2020

01-05-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"De enige echte (online) pubquiz!"

Nu de cafés tijdelijk gesloten zijn, missen veel mensen hun wekelijkse dosis pubquizzen. Ik ben er daar eentje van en ging dus al snel op zoek naar een online alternatief, het liefst eentje die ook nog betaalbaar is. Ik hoefde gelukkig niet lang te zoeken, want hoewel pubquizzen inmiddels overal en nergens worden aangeboden, blijkt dat ook Mr Bright, de vaste leverancier van veel café pubquizzen (ook de mijne!) zich nu op de online markt heeft gericht. Mr Bright organiseert iedere woensdag een internationale pubquiz (Engels en Nederlands gesproken) en iedere zaterdag een Nederlandse quiz (met meer Nederlandse cultuur- en muziekvragen). Daarnaast organiseren ze ook af en toe een specialistische quiz, zoals muziek, film of sport. En ze staan open voor suggesties! Het liefst speel je met een paar verschillende devices, eentje om de quiz te streamen, eentje om de google antwoordformulieren op in te vullen (als je voor het "echie" wil meespelen) en eventueel nog een om online contact te hebben met je teamleden (via skype bijvoorbeeld). De quizzen zitten erg goed en professioneel in elkaar, lekker afwisselende vragen, en veel leuk beeld- en videomateriaal. Bovendien vallen er ook nog eens leuke prijzen te winnen, niet alleen voor de winnaar, maar ook de leukste teamfoto wordt beloond en er wordt ook nog een winnaar getrokken uit alle betalende spelers. Een bijdrage is optioneel, maar er wordt vriendelijk gevraagd om een klein bedrag te betalen (wat je anders ook kwijt zou zijn geweest aan de "normale" pubquiz). Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat het niet is te voorkomen dat sommige teams gaan valsspelen, je kan niet controleren of mensen stiekem googlen of shazammen. Daardoor is het competitie-element wel een beetje minder, maar desondanks hebben wij iedere week een hele gezellige quizavond met onze teamleden. En het leuke is ook weer dat vrienden en familie van overal ter wereld zich nu bij ons team kunnen aansluiten. Echt een aanrader dus en een prima oplossing voor alle quizteams die hun wekelijkse uitje missen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Mr. Bright's online Pubquiz?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

Waarschijnlijk zit je nu thuis en verveel jij je tijdens deze lockdown. Veel uitjes zijn gesloten en er zijn helaas nog maar weinig dingen over om te doen. Maar als jij niet het uitje kan bezoeken dan komt het uitje toch gewoon naar jou!

Lees verder...

 

De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Mr. Bright's online Pubquiz te melden