DLUXE Spa & Beauty

DLUXE Spa & beauty is een nieuwe moderne en een unieke Spa en Beauty salon voor dames in het centrum van Den Haag. U kunt bij DLUXE Spa & Beauty terecht voor spa, hamam voorzieningen, privé feesten, zoals verjaardagen, vrijgezellenfeesten, hightea, Bacheloretty party, Genderparty etc.Een bezoek aan Dluxe Spa & Beauty is een pure verwennerij. Dit is het plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. Er is overal aan gedacht om u als klant een fijne dag te bezorgen met behandelingen zoals een Hamamarrangement, Spa, Stoomruimte, Jacuzzi, Massages, Zonnebank, een Beauty salon, Kapper, Diëtiste en een restaurant.

 

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op de site van DLUXE Spa en Beauty


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Hamam arrangementen vanaf €25,00 p.p.

Privé hamam arrangement vanaf €30,00 p.p.

Zonnebank vanaf €7,50 p.p.

Café arrangement vanaf 5,00 p.p.Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over DLUXE Spa & Beauty

Hoeveel sterren geef jij DLUXE Spa & Beauty?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van DLUXE Spa & Beauty te melden