Winterse pret in de Zomer bij De Uithof met lancering SnowFunGames

De Uithof is een veelzijdig sport- en evenementencentrum in Den Haag waar je het hele jaar door van een scala aan activiteiten kunt genieten, van skiën en snowboarden tot karten en lasergamen!


De Uithof heeft met trots de lancering van SnowFunGames aangekondigd, een unieke belevenis die winterpret naar de zomer brengt. Vanaf begin april kunnen bezoekers een uur lang genieten van avontuurlijke activiteiten op de sneeuwbaan, ongeacht het seizoen. SnowFunGames is perfect voor alle leeftijden, en biedt een speelse en spannende ervaring waar zomerse activiteiten plaatsmaken voor sneeuwpret.


De sneeuwbaan is de perfecte plek voor zowel jong als oud om te genieten van een unieke selectie aan winterse spellen en uitdagingen, waaronder:


Sneeuwvolleybal: Vergeet het strand, het is tijd voor sneeuwvolleybal! Speel een verfrissend potje met vrienden, familie of collega's en ervaar de extra uitdaging van een besneeuwde baan.


Versla je vrienden. familie of collega's in een pot sneeuw volleybal


Sneeuwvoetbal: Voetbalfans kunnen hun vaardigheden testen op een speciaal pannaveld, maar met een twist: het wordt gespeeld op sneeuw! Daag je vrienden uit voor een onvergetelijke wedstrijd.Sneeuwbowlen: Neem plaats op een slee en probeer zoveel mogelijk grote bowlingkegels omver te gooien terwijl je de sneeuwbaan afglijdt. Het is een leuke en uitdagende manier om je precisie en balans te testen.


Probeer de meeste kegels om te gooien tijdens het sneeuwbowlen


Tuben: Voor een adrenalineboost suizen bezoekers op een tube de speciaal aangelegde baan af. Als je extra sensatie wilt, kun je kiezen voor Big Air Tuben, waar je letterlijk door de lucht vliegt voordat je veilig landt op een grote airbag.


Maak een hoge jump van de tube baan en landt op de grote airbagRoetsj van de tube baan met vrienden en vriendinnen


Skibroekhangen: Een wedstrijdje kracht en uithoudingsvermogen! Zie wie het langst aan een skibroek kan blijven hangen. Perfect voor families en vrienden die van een goede uitdaging houden.


Met SnowFunGames brengt De Uithof een vernieuwend concept naar Den Haag dat zomerse avonturen naar een hoger niveau tilt. Bereid je voor op een uur vol sneeuwpret en ontdek een ervaring die je nergens anders vindt!


Dagje Uithof met korting

De Uithof heeft regelmatig fantastische deals met korting tot wel 64%. Klik hieronder om een overzicht te zien van alle actuele deals bij de Uithof.
Reacties op "Winterse pret in de Zomer bij De Uithof met lancering SnowFunGames"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.