Groenhovenbad

Het Groenhovenbad is een vrij nieuw zwembad welke in het voorjaar van 2013 in gebruik is genomen. Het Groenhovenbad beschikt over drie binnenzwembaden en één buitenbad. De drie baden zijn van elkaar gescheiden en hebben allemaal een ander doel. Kom eens kennismaken en duik in het spetterende activiteitenaanbod!



Het Spaardersbad (28 graden) is een multifunctioneel recreatiebad. Het bassin is 25 x 15 meter. Doordat het bad een verstelbare bodem heeft, is de diepte zelf te bepalen. Dit maakt het bad ideaal voor recreatiezwemmen en de doelgroeplessen.


Het Groenhovenbad heeft een buitengedeelte. Er is een buitenbad (25x10 meter) met stroomversnelling, waterelementen, een bubbelbank en een glijbaan. Speciaal voor de kleintjes zijn er twee peuterbaden met glijbanen en kleinere waterelementen. Het buitenbad is omgeven met een recreatie- en ligweide. Hier staan speeltoestellen, picknicktafels en er is een pannaveld om te voetballen. Het buitenbad is ieder jaar geopend in de maanden april tot september.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree t/m 3 jaar €1,80 p.p.

4 t/m 12 jaar €3,65 p.p.

13 jaar en ouder €4,80 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Groenhovenbad

Hoeveel sterren geef jij Groenhovenbad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Groenhovenbad te melden