Zwembad Laco Strijen

Laco sportcentrum Strijen is gelegen aan de rand van het centrum, vlakbij de sportvelden. Het complex is via de rondweg gemakkelijk te bereiken en heeft volop parkeergelegenheid. Wil je met je hele gezin recreatief zwemmen? Dan ben je bij Laco sportcentrum Strijen aan het juiste adres! Kom genieten in ons binnenbad, bestaande uit een wedstrijdbad, een recreatiebad, een sauna met stoombad en een whirlpool!

 

Maar ook voor zwemlessen en verschillende groepslessen ben je hier aan het juiste adres. Zo is er voor de allerkleinsten o.a. babyzwemmen. Daarnaast verzorgt Laco Strijen voor jong en oud gezellige en dynamische groepslessen Aquafit, AquaJoggen, AquaRobics, AquaVitaal, AquaPower en Laco Gymics. Na de inspanning kun je onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk ontspannen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad Laco Strijen. Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vrijzwemmen €6,20

 


0 Recensies over Zwembad Laco Strijen

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Laco Strijen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Laco Strijen te melden