Brandweermuseum Wassenaar

In Wassenaar, de groene oase van de randstad, gelegen tussen Leiden en Den Haag, vind je in het souterrain van raadhuis De Paauw het Wassenaarse brandweermuseum. Het museum herbergt een unieke, complete verzameling historisch materiaal op het gebied van 300 jaar brandbestrijding in Wassenaar. Deze unieke verzameling was eerst gevestigd in de kazerne aan de Pieter Twentlaan, het voormalig koetshuis (behorende) bij het landgoed De Paauw.


De museumverzameling kreeg een definitief onderkomen in het souterrain van het raadhuis in 1991. Een uniek stukje Wassenaarse geschiedenis, gesticht en geëxploiteerd door de brandweer Wassenaar. De verzameling geeft een zeer goed beeld van de brandbestrijding vanaf het eerste begin tot eind jaren tachtig in Wassenaar en is een bezoek meer dan waard!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 11:00 tot 15:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Brandweermuseum Wassenaar

Hoeveel sterren geef jij Brandweermuseum Wassenaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Brandweermuseum Wassenaar te melden