Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer is dé ideale locatie voor diverse evenementen, vergaderingen, workshops, speciale feestjes zoals verjaardagen, jubilea of bruiloften, of gewoon een gezellige dag uit, dankzij het veelzijdige aanbod en het gastvrije team.


Lucky's Bowling 

Dit is een unieke designbowlingbaan in Nederland, met een industriële inrichting voorzien van hoogwaardig designmeubilair. De gezellige en huiselijke sfeer wordt versterkt door details en vintage afbeeldingen. Naast bowlingbanen biedt Lucky's Bowling ook diverse pool- en snookertafels.


Speel een spannende pot bowlen tegen je vrienden, vriendinnen en familie


Tennissen, Squash en Padel

Voor liefhebbers van racketsporten is Dekker Zoetermeer het ultieme centrum. Met 10 binnen- en 4 buitenpadelbanen, 6 binnen- en 7 buitentennisbanen, en 10 binnen squashbanen is er voor elke racketliefhebber een geschikte plek.


Speeel een spannende pot tennis, squash of padel en maak je tegenstander dubbel en dwars in


Stadsstrand

Van maart tot oktober is het stadsstrand geopend, bereikbaar via restaurant Sweet Lake Italy. Met een zonovergoten terras, comfortabele loungeplekken en speelfaciliteiten voor kinderen is het stadsstrand een unieke plek in Zoetermeer.


Kom in de lente en zomermaanden even helemaal tot rust op het stadsstrand en geniet van de heerlijke zon


Kids Playground

Voor de jongsten is er de Kids Playground met diverse klim- en klautertoestellen, een glijbaan en air-hockey. Buiten is er ook een klimkasteel met glijbaan, schommels en een kabelbaan. Ouders kunnen genieten van koffie, een glas wijn of een lekkere pizza terwijl de kinderen zich vermaken. De Kids Playground is alleen toegankelijk in combinatie met een bezoek aan restaurant Sweet Lake Italy en/of het Bowlingcentrum.


Restaurants

Dekker Zoetermeer heeft drie restaurants met uiteenlopende aanbiedingen. In het sportrestaurant kun je terecht voor koffie, lunch, borrel of om bij te komen na een intensieve sportsessie. Sweet Lake Italy, het Italiaanse restaurant met stadsstrand, biedt traditionele en trendy Italiaanse gerechten in een informele setting. Ook is er het fine-dining restaurant Lodge at the Lake, waar je kunt genieten van een high-fashion sfeer in het mooiste restaurant aan het water.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 23:00 uur

Zondag van 08:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Bowlen €32,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Dekker Zoetermeer

Hoeveel sterren geef jij Dekker Zoetermeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Dekker Zoetermeer te melden