Telstar Beach

Laat de bruidegom of bruid helemaal losgaan tijdens een adrenalinevol vrijgezellenfeest bij Telstar Beach! Ervaar actie op het water met een surfclinic, waar je kunt kiezen tussen windsurfen, suppen of het nieuwste wingsurfen. Liever op het droge? Daag elkaar uit tijdens de knotsgekke Expeditie Veluwe. En voor de creatievelingen hebben ze een graffiti workshop, waar jullie samen een indrukwekkend kunstwerk zullen creëren.


Op het water

Duik in de actie bij Telstar Surfschool, dé hotspot voor geweldige groepsactiviteiten! Kies uit watersporten zoals windsurfen, kitesurfen of geniet van stand up paddle (SUP'en). Stel je eigen dag samen of laat een een voorstel maken. Telstar Beach en Surfschool zijn als familie, dus je bent in goede handen. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Op het strand

Bij Telstar Beach draait het niet alleen om watersport, maar ook om toffe strandervaringen! Ga de uitdaging aan in onze Expeditie-activiteiten, geïnspireerd op Expeditie Robinson. Of ontdek je creatieve kant tijdens onze graffiti spuitworkshop, waar je in 1,5 uur alles leert over street art. Telstar Beach: avontuur en creativiteit op het strand!


Uitjes voor de kids

Telstar Beach verwelkomt ook de jongste surfers! Vier het meest te gekke verjaardagsfeestje ooit met waanzinnige wateravonturen. Onze ondiepe en veilige wateren maken Telstar Beach de perfecte plek voor kids om windsurfen of SUP-pen te leren. Met een enthousiaste instructeur beleven ze een dag vol onvergetelijke beach fun.


Na al die actie sluit je af met limonade en heerlijke pannenkoeken of frietjes met een snack. Telstar Beach is dé ideale plek om een verjaardag te vieren. Dus waar wacht je nog op? Laat die feestmuts maar wapperen en kom naar Telstar Beach voor het coolste feestje ooit!

 

 

Openingstijden

April

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00 uur


Mei, juni, juli en augustus

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 21:00 uur


September

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00 uur


Oktober

Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Telstar Beach?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Telstar Beach

Palmbosweg 32/36
3853LB Ermelo
Provincie Gelderland

0341701062





Klik hier om onjuiste gegevens van Telstar Beach te melden