Zwembad Laco Haelen

Laco zwembad Haelen is gelegen aan de bosrand van dit dorpje in Limburg. In deze accommodatie kun je terecht om te zwemmen, als sportbeoefening of recreatief, alleen, met je gezin of in groepsverband. Je wordt daarbij altijd perfect begeleid door het ervaren en enthousiaste team.


Naast reguliere zwemles wordt bij Laco zwembad Haelen ook babyzwemmen aangeboden, het zogenaamde Knuffelzwemmen. Babyzwemmen is een goede start om je baby of peuter spelenderwijs en veilig watervrij te maken. Het binnenbad beschikt over een recreatiebad. Na het zwemmen kun je heerlijk relaxen in de sauna of stoombad.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad Laco Haelen.


Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Recreatief zwemmen €6,40


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Laco Haelen

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Laco Haelen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Laco Haelen te melden