Museum Romeinse Katakomben

(5/5)  1 recensies

Een bezoek aan Museum Romeinse Katakomben is een onvergetelijke belevenis. Dwalend door de onderaardse gangen neemt de gids je mee naar lang vervlogen tijden, naar het Rome uit het vroege Christendom van de derde en vierde eeuw. Je daalt af naar de graven van gewone Romeinse burgers en naar de schitterende grafkamers van vooraanstaande Romeinen.

 

Museum romeinse catacomben ondergrondse gangen

 

Een labyrint vol perfect nagebootste catacomben uit het oude Rome. In de mergelsteen zijn gaten uitgehakt om als horizontale grafnissen, de zogenaamde loculi, te dienen. Deze nissen werden vroeger afgesloten met een terracotta of een marmeren plaat. Welgestelde families hadden vaak een eigen grafkamer, een cubiculum, met rijkelijk versierde wanden. Prachtige fresco's, beelden, en het boeiende verhaal van de gids in het schijnsel van kaarslicht maken de rondleiding tot een fascinerende ervaring.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur starten er rondleidingen.


Tijdens schoolvakanties zijn er zes rondleidingen per dag. Je bent dan op dinsdag t/m zondag welkom om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 én 16.00 uur!


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €12,50

Kinderen 4 t/m 11 jaar €7,00

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Museumkaart gratis

CJP volwassenen €11,00

CJP kinderen t/m 11 jaar €6,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Museum Romeinse Katakomben

(Pagina 1 van 1)

 

"Verrassend uitje"

S.p   -   23-02-2018

23-02-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Verrassend uitje"

We waren samen met ons kinderen van 6 en 11. De gids was erg leuk en enthousiast. Had een interactieve en fijne manier te vertellen. Was leerzaam, mooi en gezellig. De duur van het tour was van ongeweer 1 uur. Het is zeker de moeite waard om te gaan. De volwassenen kreeg en een echte Kars en de kinderen kleine lampjes.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Museum Romeinse Katakomben?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum Romeinse Katakomben te melden