Healthy Fest

Dit evenement is te bezoeken van:
08-06-2018 t/m 10-06-2018

 

Healthy Fest bestaat uit een viertal pijlers: sport, mind, food en friends. Met de pijler sport halen deelnemers hun hart op met de trainingen van Les Mills en wordt het zweten tijdens de workouts van Lars Schuijling, Train the Trainers, Piloxing, Urban Bootcamp, BodyBoxx, Gym3 en Jumping Fitness. Ook swingt men erop los tijdens een grote Zumba workout. Aan inspiratie en ontspanning geen gebrek; ze liften hun mind met Kasper van der Meulen, er worden lezingen en workshops gegeven door FITGIRLS.NL en Bart Heijting. Spreker Wouter de Jong laat zien hoe we mentaal fit worden. Er is een breed scala aan meditatie- en yogasessies, gegeven door Thirza van de Hoef en Afke Reijenga.

 

Ook de pijler food is goed vertegenwoordigd. Naast een ruim aanbod aan lekker eten en een ontbijt door chef Nigel van der Horst, steken deelnemers zelf de handen uit de mouwen tijdens een workshop van Jet van Nieuwkerk. Voedingsdeskundigen Richard de Leth en I am a Foodie delen hun inzichten tijdens een lezing. Daarnaast zijn er tal van nieuwe activiteiten die de deelnemers kunnen ontdekken, zoals een Mindful Run, Floatfit, Aerial Yoga en kun je meedoen aan een mini triatlon onder leiding van Marcel Gierman. Het programma is nog niet helemaal vol, de organisatie houdt rekening met de nieuwste trends die een mooie aanvullingen zijn voor het programma.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

8 t/m 10 juni


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €229,- per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Healthy Fest

Hoeveel sterren geef jij Healthy Fest?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Healthy Fest te melden