Recreatiepark Het Lageveld

Het Lageveld is een onvergetelijke recreatieplek, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur. Het is een recreatiepark met veel voorzieningen voor gezinnen. Zo hebben we voor de allerkleinsten onder ons een speciaal peuterbad. Deze waterspeeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Daarnaast is er ook een speciale kleutervijver. Dit water is maximaal 80 cm diep en is voorzien van een lekker ruim zandstrand en een stoer trekvlot naar het eiland. Dit levert gegarandeerd speelplezier op voor jou en je kleuter.

 

Ook zijn er diverse speeltoestellen geplaatst, zoals een familieschommel, diverse veerelementen, wipwappen, klimtoestellen, trekvlot, pingpongtafel, panna doeltjes etc. Voor de sportieve mensen hebben we in het terrein fitnesstoestellen staan. Ook is het terrein uitermate geschikt voor al je outdooractiviteiten, van kanovaren tot boogschieten, bijna alles is mogelijk.  

 

Zit je liever op de fiets? Ga dan eens lekker mountainbiken op het 5 km lange singletrack die over Het Lageveld loopt. Deze track is een onderdeel van de 35 km lange MTB route om Wierden.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Het Lageveld is gratis toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatiepark Het Lageveld

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark Het Lageveld?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark Het Lageveld te melden