Landal De Veluwse Hoevegaerde

Landal De Veluwse Hoevengaerde is overgenomen door Roompot en gaat nu verder onder de naam Roompot De Veluwse Hoevegaerde


Bekijk ook:

Roompot De Veluwse Hoevegaerde

De leukste vakanties in Putten


Rietgedekte hoeves en knusse bungalows wisselen elkaar af op De Veluwse Hoevegaerde. Je loopt zo het bos in. Of je geniet van het zonnetje bij de ligweide terwijl de kinderen spetteren in het buitenbad. Ontspanning en natuur is wat je hier vindt, samen met een veelzijdige omgeving. Een dag er op uit is heerlijk. Een dagje thuis blijven op het park ook. Je begint je dag goed met verse broodjes en streekproducten van de minimarkt. Zin om een spelletje te spelen? Daag elkaar uit op de tennisbaan, bij het outdoor schaakspel of tijdens een potje minigolf. Werp een hengel in de grote visvijver. Proost op het terras met een heerlijk koel drankje. Schuif aan bij het restaurant en laat het eten je goed smaken. Vergeet tussendoor niet te relaxen, het blijft tenslotte vakantie!

 

 


0 Recensies over Landal De Veluwse Hoevegaerde

Hoeveel sterren geef jij Landal De Veluwse Hoevegaerde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

De vakantieparken van Landal hebben nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van hun vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Landal De Veluwse Hoevegaerde te melden