Natuurpark De Witte Bergen

Q-Homes Recreatiewoningbeheer verhuurt een beperkt aantal rustieke recreatievilla’s namens particuliere eigenaren op het villapark De Witte Bergen. Voor vakantie of voor tijdelijk wonen. Dit is geen vakantiepark met standaardhuizen. Het is een fraaie ‘Buitenplaats’ met villa's die allemaal hun eigen stijl en karakter hebben. De overeenkomst is, dat ze in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland liggen. Op de grens van Overijssel en Drenthe, nabij het grensriviertje De Reest en verscholen in heuvels en uitgestrekte bossen.


Rivierdal, bossen en heidevelden nodigen uit tot fiets- en wandeltochten. Steden als Zwolle, Meppel, Emmen, Groningen liggen binnen bereik voor uitgaansleven en cultuur. Het uitgestrekte watersportgebied rond het wereldberoemde Giethoorn biedt zomers genoegen en vermaak. In elk seizoen is deze bijzondere natuuromgeving een heerlijke plek om er even uit te zijn en te ontspannen.


Een aantal 6-persoons vakantievilla’s ligt dicht bij centrale faciliteiten, enkele meer luxe 4- en 5-persoons villa’s liggen dieper verscholen in de bosrijke heuvels en vormen een ware oase van rust en stilte.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Natuurpark De Witte Bergen

Hoeveel sterren geef jij Natuurpark De Witte Bergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Natuurpark De Witte Bergen te melden