Speeltuinvereniging Kindervreugd

(5/5)  1 recensies

Speeltuinvereniging Kindervreugd is opgericht op 10 november 1967 door enkele bewoners van Helwijk, door het inrichten van een speeltuin en het organiseren van speldagen. Daaruit is Speeltuinvereniging Kindervreugd ontstaan: een speeltuinvereniging die is uitgegroeid tot een grote organisatie, die de leefbaarheid in Helwijk bevordert en inmiddels elf afdelingen telt, te weten: Gemeenschapshuis “De Blokhut”, Jeugdwerk Helwijk, Senioren Helwijk Actief, Biljartvereniging De Blokhut, Luchtbuksvereniging Helwijk, Toneelgroep Fame, Line Dance club “The Dutch Deep Dancers”, Jeu de Boules en Koersbalclub Helwijk, Kindervakantie Speelweek Helwijk, Feestweek Helwijk en wijKlus.


Speeltuinvereniging Kindervreugd wordt gestuurd door een algemeen bestuur. Zij trachten het doel van de speeltuinvereniging te bereiken door het openstellen van een speeltuin, die dagelijks is geopend van zonsopgang tot zonsondergang, het organiseren van tal van activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteitsbeoefening en het organiseren van tal van andere activiteiten, zoals kaartavonden voor volwassenen, een jaarlijks Sinterklaasfeest, themafeesten, een carnavalsavond enz. Om al deze activiteiten te bekostigen, worden weer tal van andere activiteiten georganiseerd, waaronder een boeken- en platenmarkt, twee groots opgezette rommelmarkten, een kerstmarkt en diverse bingoavonden.


Buitenspeeltuin

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zomertijd: Dagelijks 8.00 tot 21.00 uur

Wintertijd: Dagelijks 8.00 tot 18.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Voor leden gratis toegankelijk.

Niet leden betalen de prijs volgens de toezichthouder.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Speeltuinvereniging Kindervreugd

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooi verzorgde speeltuin met veel activiteiten"

Erik   -   29-02-2024

29-02-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooi verzorgde speeltuin met veel activiteiten"

Goed onderhouden speeltuin en gemeenschapshuis met alle benodigde faciliteiten. Vriendelijk personeel en vrijwilligers.


Hoeveel sterren geef jij Speeltuinvereniging Kindervreugd?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Speeltuinvereniging Kindervreugd te melden