Speeltuinvereniging Kindervreugd

Speeltuinvereniging Kindervreugd is opgericht op 10 november 1967 door enkele bewoners van Helwijk, door het inrichten van een speeltuin en het organiseren van speldagen. Daaruit is Speeltuinvereniging Kindervreugd ontstaan: een speeltuinvereniging die is uitgegroeid tot een grote organisatie, die de leefbaarheid in Helwijk bevordert en inmiddels acht afdelingen telt, te weten: Gemeenschapshuis “De Blokhut”, Jeugdwerk Helwijk, Senioren Helwijk Actief, Toneelgroep Fame, Dutch Deep Dancers, Biljartvereniging De Blokhut, Kindervakantie Speelweek Helwijk, Feestweek Helwijk.


Al deze afdelingen werken onder verantwoording van Speeltuinvereniging Kindervreugd en hebben allen hetzelfde doel, namelijk: educatieve recreatie mogelijk maken voor kinderen en volwassenen en de onderlinge sociale contacten bevorderen.


Speeltuinvereniging Kindervreugd wordt gestuurd door een algemeen bestuur. Zij trachten het doel van de speeltuinvereniging te bereiken door het openstellen van een speeltuin, die dagelijks is geopend van zonsopgang tot zonsondergang, het organiseren van tal van activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteitsbeoefening en het organiseren van tal van andere activiteiten, zoals kaartavonden voor volwassenen, een jaarlijks Sinterklaasfeest, themafeesten, een carnavalsavond enz. Om al deze activiteiten te bekostigen, worden weer tal van andere activiteiten georganiseerd, waaronder een boeken- en platenmarkt, twee groots opgezette rommelmarkten, een kerstmarkt en diverse bingoavonden. Van alle activiteiten wordt maandelijks een programma gemaakt, dat huis aan huis verspreid wordt in Helwijk en/of per e-mail wordt verzonden. Speeltuinvereniging Kindervreugd telt ruim 200 leden en ruim 150 vrijwilligers die alle activiteiten in de kern Helwijk mogelijk maken.


Buitenspeeltuin

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zomertijd: Dagelijks 8.00 tot 21.00 uur

Wintertijd: Dagelijks 8.00 tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Voor leden gratis toegankelijk.

Niet leden betalen de prijs volgens de toezichthouder.

 


0 Recensies over Speeltuinvereniging Kindervreugd

Hoeveel sterren geef jij Speeltuinvereniging Kindervreugd?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Speeltuinvereniging Kindervreugd te melden