Alle pannenkoeken huizen in Wassenaar op een rij

In Wassenaar vind je een verscheidenheid aan gezellige pannenkoekenhuizen. Na een dagje Duinrell of een flinke strandwandeling. Bekijk hier het aanbod.

 

Pannenkoekenhuis s'Gravesande

Pannnenkoekenhuis s'Gravensande in Wassenaar

Dit pannenkoekenhuis ligt vlak bij attractiepark Duinrell en bij de winkelstraat van Wassenaar. Dus na een dagje shoppen, cultuur snuiven of opkikkeren bij Duinrell kun je bij pannenkoekenhuis s'Gravensande prima terecht voor een lekkere pannenkoek. Met het gezellige buitenterras is het ook heerlijk vertoeven met warm weer.

> Alles over Pannenkoekenhuis s'Gravensande

 

 

Pannenkoekenhuis Schulpwei

Pannnenkoekenhuis Schulpwei in Wassenaar

Dit gezellige familie restaurant is gelegen nabij de bosrijke omgeving van Wassenaar en erg dicht bij het strand. Na een flinke strandwandeling of lekker zonnen kun je jouw honger heerlijk stillen in pannenkoenhuis Schulpwei. Het restaurant is erg gezellig, verzorgd en is voorzien van een overdekt buitenterras. Tevens biedt de Schulpwei een diversiteit aan andere gerechten.

> Alles over Pannenkoekenhuis Schulpwei

 

 

Pannenkoeken boerderij Meyendel

Pannnenkoeken boerderij Meyendel in Wassenaar

Na een flinke wandeling door de bosrijke duinen kunt u heerlijk bijkomen met een lekkere pannenkoek en een verfrissend drankje. Deze sfeervolle boerderij valt met name op door het enorme buiten terras. Vooral met mooi weer ziet de pannenkoeken boerderij er zeer sfeervol uit dankzij de mooie bloemen en de boerderij omgeving. Aansluitend aan dit pannenkoekenrestaurant vind u het bekende Monkeybos. Kinderen kunnen hier heerlijk klimmen en klauteren in de prachtige bomen en natuur.

> Alles over Pannenkoeken boerderij Meyendel

 

 

Bekijk ook: Overzicht restaurants in Wassenaar

 

 

Sorry, die zijn we vergeten!

Mis je nog een restaurant in de bovenstaande lijst die hier echt vermeld moet staan? Sorry die zijn we vergeten! Laat dan in een reactie onderstaand weten welk restaurant.

Meer lezen:


   


AANBEVOLEN
Reacties op "Alle pannenkoeken huizen in Wassenaar op een rij"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.