Alle pannenkoeken huizen in Wassenaar op een rij

In Wassenaar vind je een verscheidenheid aan gezellige pannenkoekenhuizen. Na een dagje Duinrell of een flinke strandwandeling. Bekijk hier het aanbod.

 

Pannenkoekenhuis s'Gravesande

Dit pannenkoekenhuis ligt vlak bij attractiepark Duinrell en bij de winkelstraat van Wassenaar. Dus na een dagje shoppen, cultuur snuiven of opkikkeren bij Duinrell kun je bij pannenkoekenhuis s'Gravensande prima terecht voor een lekkere pannenkoek. Met het gezellige buitenterras is het ook heerlijk vertoeven met warm weer.

 


 

Pannenkoekenhuis Schulpwei

Dit gezellige familie restaurant is gelegen nabij de bosrijke omgeving van Wassenaar en erg dicht bij het strand. Na een flinke strandwandeling of lekker zonnen kun je de honger heerlijk stillen in pannenkoekenhuis Schulpwei. Het restaurant is erg gezellig, verzorgd en is voorzien van een overdekt buitenterras. Tevens biedt de Schulpwei een diversiteit aan andere gerechten.

 


 

Pannenkoeken boerderij Meyendel

Na een flinke wandeling door de bosrijke duinen kun je heerlijk bijkomen met een lekkere pannenkoek en een verfrissend drankje. Deze sfeervolle boerderij valt met name op door het enorme buiten terras. Vooral met mooi weer ziet de pannenkoeken boerderij er zeer sfeervol uit dankzij de mooie bloemen en de boerderij omgeving. Aansluitend aan dit pannenkoekenrestaurant vind je het bekende Monkeybos. Kinderen kunnen hier heerlijk klimmen en klauteren in de prachtige bomen en natuur.

 Restaurant Zonnehof 

Na een lekker dagje op het strand of een gezellige wandeling in het recreatiegebied De Horsten kun je bijkomen in restaurant Zonnehof. Je kunt hier heerlijk op het riante zonnige terras zitten en genieten van een lekkere pannenkoek. Niet te vergeten heeft restaurant Zonnehof ook nog keuze uit andere diverse gerechten. Het restaurant ligt gelegen op een unieke en sfeervolle plek midden in het groen waar je gezellig met z'n alle kunt eten. Met minder mooi weer kun je ook binnen zitten en daar genieten van al het lekkers.     

Sorry, die zijn we vergeten!

Mis je nog een restaurant in de bovenstaande lijst die hier echt vermeld moet staan? Sorry die zijn we vergeten! Laat dan in een reactie onderstaand weten welk restaurant.


Bekijk ook: Overzicht restaurants in Wassenaar

Reacties op "Alle pannenkoeken huizen in Wassenaar op een rij"

Rob Gieben schreef:

01-04-2023


Graag dit pannenkoekenhuis toevoegen:

Brasserie & Pannenkoekenhuis Checkpoint Charlie

Waalsdorperlaan 4 B
(naast de Amerikaanse Ambassade)
2244 BL Wassenaar

070-3242260
06-54628014

Redactie Fijnuit schreef:

15-06-2021

Bedankt voor de tip Anne-Marie. We hebben hem erbij gezet

Anne-Marie schreef:

02-06-2021

Jullie zijn de Zonnehof vergeten. Voorheen een trieste bedoening, maar met een nieuwe eigenaar weer helemaal top! Heerlijke grote dunne pannenkoeken, uitsmijters, hamburgers en salades. Ook glutenvrij en melkvrij!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.