Pannenkoekenhuis Schulpwei

(4/5)  3 recensies

De pannekoekenhut is een echt familie restaurant. U kunt hier terecht met het hele gezin. In de zomer kunt u heerlijk genieten op het mooie verwarmde terras. Ook in het voor- en na seizoen is het heerlijk om buiten te zitten.

 

De pannekoekenhut is gelegen in een bosrijke omgeving, langs fietsroutes, dicht bij het strand en op loop afstand van atractiepark Duinrell. Wat is er dan nog lekkerder om na een flinke wandeling lekker te genieten in ons restaurant.

 

U heeft bij ons de keuze uit meer dan 102 verschillende pannenkoeken! Daarnaast serveren wij ook heerlijke vlees en visgerechten, dus voor ieder wat wils! Voor de lunch kunt u ook bij ons terecht of voor alleen een kop koffie met een lekker gebakje.

 

Pannenkoekenhuizen in Wassenaar

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 22.00 uur

Oktober tot april op ma. en di. gesloten

Eerste kerstdag gesloten

 


3 Recensies over Pannenkoekenhuis Schulpwei

(Pagina 1 van 1)

 

Dichten deur   -   15-12-2014

15-12-2014

Op de Site staat U kunt zeven dagen in de week bij ons terecht voor een ontbijt, een lekkere lunch of een volledig diner. Maar ook op maandag???? Nu niet 15/dec2014

Lees verder  


Lizzy   -   26-05-2013

26-05-2013

Het is een tijdje geleden geweest dat we hier geweest zijn. Ze hebben aardig verbouwd, maar wel heel erg mooi geworden. We hadden een etentje met de familie en zaten in een ander zaaltje. Lekker alleen met de familie en niet tussen de andere mensen in het restaurant. Ik heb spare-ribs genomen en die waren heerlijk. De bediening is goed en vriendelijk.

Lees verder  


jordy blokker   -   18-02-2012

18-02-2012

goede dag ik heb gehoord van een vriend van mij die bij u in dienst is geweest dat hij het werk leuk vond en naleiding van dat gesprek dat ik gehad hebt met die vriend heb ik er over nagedacht en ik zou graag bij u willen werken mijn vraag aan u is zoekt u nog mensen ? mvg jordy blokker

Lees verder  


Debby   -   23-03-2011

23-03-2011

Erg te spreken over de spareribs hier. Ze waren erg lekker!


Wouter   -   20-03-2011

20-03-2011

Vandaag hier in het vers verbouwde restaurant geweest. Het heeft nu van binnen een erg sjieke en verzorgde uitstraling. Het is erg mooi opgeknapt. Jammer genoeg heeft het zijn oud Hollandse gezellige boerderij sfeertje verloren maar daarentegen is wel een mooie moderne inrichting terug gekomen. Het eten was lekker en erg verzorgd. En had net als het restaurant een sjieke uitstraling. De prijzen zijn goed betaalbaar. Minpunt was de tv waar een muziek zender werd afgespeeld. En dat we bij een halfvol restaurant best lang moesten wachten.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenhuis Schulpwei?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Alle pannenkoeken huizen in Wassenaar op een rij

In Wassenaar vind je een verscheidenheid aan gezellige pannenkoekenhuizen. Na een dagje Duinrell, een flinke strandwandeling of gewoon zomaar voor de gezelligheid!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenhuis Schulpwei te melden