De leukste Trampolineparken van Nederland

Trampolineparken, je ziet ze steeds meer in Nederland. En dat is ook niet zo gek, want trampolinespringen is hartstikke leuk om te doen. Ben je nog nooit bij een trampolinepark geweest of weet je niet zo goed wat je moet verachten? In dit blog geven we je een introductie over trampolineparken en  waarom het springen zo populair is geworden.Trampolineparken zijn vaak grote hallen of loodsen waar je entree per uur voor betaald. Je springt dan een of twee uurtjes en dan is er vaak nog een cafe of horecagelegenheid in het park waar je achteraf  wat kan drinken. De trampolineparken hebben vaak allerlei verschillende trampolines in allerlei verschillende opstellingen. Sommige staan bijvoorbeeld schuin tegen de muur, andere zijn heel groot. Zo kan je van trampoline naar trampoline overspringen.


Spelletjes op de trampolines

Er kunnen ook spelletjes gedaan worden in het trapolinepark. Bij JumpXL Amersfoort kan je bijvoorbeeld meedoen met Ultimate Dodgeball. Ook hebben een hoop trampolineparken een foampit (of schuimbad). Dit is een grote kuil gevuld met hele zachte blokken. Je kan hier al je tricks oefenen die je nog niet zo goed onder de knie hebt, want als je valt land je op zachte kussens. Bij Jump-In Utrecht kan je zelfs evenwichtsoefeningen doen op de slackline of evenwichtsbalk.De leukste manier om in beweging te blijven

Voor zowel kinderen als volwassenen is het super belangrijk om genoeg te bewegen. Toch zitten de meeste Nederlanders teveel stil op een dag. Stilzitten is vaak nodig op school of op werk maar ook bewegen mensen weinig in hun vrije tijd. Misschien is de verleiding van schermpjes te groot, of weten ze niet zo goed wat ze moeten gaan doen. Het kan moeilijk zijn om elke week weer de motivatie te vinden om te gaan wandelen of naar de sportschool te gaan.


Herken je dit misschien? Dan zijn trampolineparken misschien de oplossing voor jou! Het is super leuk om te doen en met een beetje oefening kan je trucs leren zoals salto’s, flickflacks en nog veel meer. Omdat je zo veel lol hebt, gaat de tijd heel snel. Het springen is een goede workout maar voelt niet aan als een sport. Genoeg redenen om het een keer uit te proberen dus! 


Bekijk ook het blog: 9 redenen om bij Jump XL te jumpenBen je op zoek naar actieve uitjes in jou buurt? Kijk dan hieronder. Reacties op "De leukste Trampolineparken van Nederland"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.