Jumpsquare Rijswijk

(5/5)  2 recensies

Jumpsquare Rijswijk, het grootste trampolinepark in Nederland! Met 3000 m2 is dit één van de grootste trampolineparken van Europa. Leef je uit in de Freestyle area (aaneengeschakelde trampolines), de High performance area met 'Walk-on wall', de BigAirBag area, de Trefbal area, de Basketbal area, trotseer de Foampit met slackline (balanceren op een smal koord en zacht landen in de foampit), of slinger vanaf de Trapeze als je durft! Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van de Jump Masters. Dit zijn professionele Jumpers, die bij de verschillende onderdelen toezicht houden.

 

Jumpsquare Rijswijk heeft ook een uitstekende horecagelegenheid. Hier kun je onder andere terecht voor een heerlijke cappuccino, verse muntthee, luxe broodjes en lekkere snacks. Wij beschikken over een gezellig verhoogd terras met lekkere banken waar vandaan je de gehele Jump Area kunt zien. Uiteraard hebben we gratis WiFi. Ook als je niet komt Jumpen, vermaak je je bij ons dus prima! Zo wordt trampolinespringen echt een uitje.

 

We hebben verschillende groepsarrangementen voor bijvoorbeeld (kinder)feesten, familiefeesten, borrels, of teamuitjes. De reguliere jump uren zijn toegankelijk vanaf 8 jaar. En voor kinderen van 2 t/m 9 jaar hebben we speciale Mini-Jump uren, waarin zij van het hele trampolinepark gebruik kunnen maken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 14.30 tot 21.30 uur

Woensdag 12.30 tot 21.30 uur

Donderdag 14.30 tot 21.30 uur

Vrijdag 13.30 tot 22.30 uur

Zaterdag 9.30 tot 22.30 uur

Zondag 9.30 tot 20.30 uur

 

Vakantieperiode midden Nederland

Maandag t/m donderdag 9.30 tot 21.30 uur

Vrijdag en zaterdag 9.30 tot 22.30 uur

Zondag 9.30 tot 20.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 Jumpsessie 30 minuten €7,99 p.p.

1 Jumpsessie 60 minuten €12,99 p.p.

1 Jumpsessie 90 minuten €16,99 p.p.

1 Jumpsessie 120 minuten €19,99 p.p.

1 Mini-Jumpsessie 60 minuten €9,99 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 2 Recensies over Jumpsquare Rijswijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Tofste en mooiste trampolinepark van NL!!"

Marrit   -   06-09-2018

06-09-2018

Reageer op deze review

"Tofste en mooiste trampolinepark van NL!!"

Waanzinnig groot trampolinepark met veel verschillende onderdelen. Heb veel parken gezien, maar hier hebben ze onderdelen die ik nog niet eerder had gezien zoals "extreme dodgeball" en een "foampit met slackline" en een "trapeze". Ook voor de begeleiding is het hier heerlijk zitten op comfortabele loungebanken met super lekkere koffie en heb je goed overzicht op het park. Onze ervaring is dat je bij andere parken vaak apart zit in een horecahoek en niets of nauwelijks iets kan zien. Dat is hier zeker niet het geval. Ook als je wat verder moet rijden is het zeker de moeite waard. Wij hebben een 3 kwartier in de auto gezeten omdat we over dit park veel goeie verhalen hoorde en dat was het zeker waard. Wat ook fijn is is dat je op eenvoudige wijze je jumpsessie kan verlengen met een half uur of uur. Wij gingen voor 1,5 uur maar de kids wilde na 3 uur nog niet naar huis. Echt een aanrader!

Lees verder  


"Een te gek jumppark!!"

Ingrid   -   06-09-2018

06-09-2018

Reageer op deze review

"Een te gek jumppark!!"

We hebben heel leuk kunnen springen en er was van alles te doen. We kwamen helemaal verhit weer buiten:-)


Hoeveel sterren geef jij Jumpsquare Rijswijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste Trampolineparken van Nederland

De leukste Trampolineparken van Nederland

Zin in een actieve middag? Bij deze trampolineparken kan je ongetwijfeld je energie kwijt. Bekijk dit blog om er meer over te weten te komen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Jumpsquare Rijswijk te melden