De Orchideeën Hoeve neemt je mee naar buiten

In een compleet nieuwe beleving neemt de Orchideeën Hoeve je voor het eerst mee naar buiten. De vlindertuin stond al bekend om haar overdekte jungle vol prachtige bloemen, planten, dieren en zelfs een binnenspeeltuin. Maar nu groeit de jungle door naar buiten.

 

Loop door de overdekte jungle vol prachtige bloemen, planten en dieren

 

Nieuwe diersoorten

Buiten het feit dat de buitenbeleving, genaamd “Het Makirijk”, vast weer prachtig zal zijn zal deze ook bewoond worden door een aantal nieuwe bewoners. In het Makirijk vind je onder andere exotische Flamingo’s, witte kwakertjes die de bezoekers mogen voeren en natuurlijk een groep Maki’s.

 

Witte Kwakers bij de Orchideeën Hoeve

 

Het Makirijk

De nieuwe buitenbeleving "het Makirijk" zal bewoond worden door een groep van 17 Maki’s. Deze apen hebben in hun land van herkomst een slechte start gemaakt. Maar dankzij stichting AAP krijgen deze diertjes een prachtig nieuw leven bij de Orchideeën Hoeve op de twee nieuwe apeneilanden.

 

Maki bij de Orchideeën HoeveDe nieuwe buitenbeleving het Makirijk

 

Nog leuker

Het Makirijk is zeker niet de eerste vernieuwing sinds lange tijd. Sterker nog, iets meer dan een jaar geleden opende de Orchideeën Hoeve de prachtige “Zwevende Bloementuin” en een mooie overdekte binnenspeeltuin. Hierdoor is een bezoek aan de Orchideeën Hoeve nog leuker voor kinderen dan het al was.

 

Zwevende bloementuin met vijverVlindertuin Orchideeën Hoeve nog leuker voor kinderen

 

Meer over de Orchideeën Hoeve
Reacties op "De Orchideeën Hoeve neemt je mee naar buiten"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.