OrchideeŽn Hoeve in Luttelgeest opent nieuwe attractie

Onder het toeziend oog van de burgemeester en een zaal vol genodigden, werd onlangs de spiksplinternieuwe betoverende bloementuin van de Orchideeën Hoeve bijzonder feestelijk geopend.

 

Ontdek een wereld vol kleuren en geuren

 

Hemelse sferen

Na de voorafgaande toespraken, plechtigheden en formaliteiten, werd het aanwezige publiek met één druk op de knop aangenaam verrast en betoverd door verschillende bloemenhemels, ieder bestaande uit verschillend samengestelde composities van kleurrijke zomerbloeiers zoals de fuchsia, geranium, vlijtige liesjes en meer.

 

Bekijk ook:

 

Zwevende bloementuin

 

Zwevende Bloementuin

“De nieuwe bloemenattractie is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren”; aldus eigenaar Jeroen Maarssen. En daarmee heeft hij niets teveel gezegd: in de ‘zwevende’ bloementuin loopt de bezoeker onder een oneindige wolk van geuren en kleuren van fuchsia’s, begonia’s, geraniums, vlijtige liesjes en petunia’s.

 

Bekijk ook:

 

In de Zwevende Bloementuin bevind je je in een 7 meter hoge serre, waar je het hele jaar door het ultieme zomergevoel beleeft. De tuin is ingericht met idyllische prieeltjes, romantische zitjes en een gezellige bistro. In deze bloementuin waan je je eventjes van de wereld en kom je helemaal tot rust.

 

Video: Een kijkje bij de Orchideeën Hoeve

 
Reacties op "OrchideeŽn Hoeve in Luttelgeest opent nieuwe attractie"

Marijke Boelhouwer schreef:

23-01-2017

Graag zou ik het vernieuwde OrchideeŽn hoeve een keer bezoeken.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.