(Win!) Escape Room Suspectum: escapen aan je keukentafel

Escape Rooms Rijswijk is één van de vele bedrijven die zwaar getroffen is door de corona maatregelen. De escape room moest sluiten tot nader order. Toch lieten ze zich bij Escape Room Rijswijk niet kennen en gingen met man en macht aan de slag aan een escape room die je gewoon thuis aan de keukentafel kan spelen. Hier kwam de jarenlange ervaringen van het runnen van een fysieke escape room goed van pas. Inmiddels is de eerste escape room van Escape Room Rijswijk een feit. Onder de naam van de dochteronderneming E-scaperooms brengen zij hun eerste thuis spel: Suspectum!
Met 2 tot 4 personen los je een zaak op die op de plank is komen te liggen. In de doos die je thuis gestuurd krijgt vind je vette attributen en in de game zitten toffe features. Brengen jullie deze zaak tot een goed einde? Spelduur kan variëren van 1,5 tot 2,5 uur.


Het verhaal

Op 21 januari 2001 heeft er een brute moord plaatsgevonden in de haven van Rotterdam. Het slachtoffer is onbekend en de dader was spoorloos. Na verschillende pogingen van de politie om deze moord op te lossen. Is de zaak door gebrek aan bewijs op de plank gekomen. Nu, 20 jaar na de moord, lijkt het erop dat er middels een anonieme tip een doorbraak is in deze zaak. Lukt het jullie om deze cold case op te lossen en de juiste dader aan te wijzen?
Win gratis het escape spel Suspectum!

Ben jij net als ons enorm benieuwd naar deze spannende escape room voor thuis en kun je niet wachten om hem uit te proberen? Goed nieuws want wij mogen van E-scaperooms gratis 1 spel weggeven.


Wat moet je doen? Als jij kans wilt maken op dit gratis spel laat je ons in een reactie op dit artikel weten wat jou leuk lijkt aan dit spel. Dat is alles, je speelt dan direct mee.


Vergroot je kansen!

Je kan je kansen tot wel 3x vergroten. Hoe? Simpel! Speel ook gewoon mee via Facebook en Instagram! Elke deelname per platform telt mee als een lootje in de pot.
Reacties op "(Win!) Escape Room Suspectum: escapen aan je keukentafel"

Heidi schreef:

01-05-2021

We zitten met 6 huisgenoten in quarantaine dus dit zou fantastisch zijn om de tijd door te komen. Het is best een uitdaging!
Daarnaast houden we van escaperooms dus lijkt ons top!
Joe!

Miranda schreef:

01-05-2021

Vrijgezellenfeest voor mijn zusje, aangezien je nog nergens heen kan/mag gaan.
Dan is dit ideaal om thuis te doen!
Het zou super tof zijn om dit te mogen winnen. Duimen maar.

Natasja M. schreef:

29-04-2021

Wat lijkt het me leuk om samen met mijn zoon een cold case op te lossen met de vette attributen en toffe features van deze escape room game. We zijn dol op crime scene series en detective boeken, benieuwd of al dat kijken naar en lezen over crimes ons kan helpen met het oplossen van deze zaak....

Pieter Bolhuis schreef:

28-04-2021

Een cold case zaak die opgelost moet worden. Wat is er mooier om dit samen met je huisgenoten aan je eigen keukentafel te doen. Diep verzonken raken in het verhaal over de havenmoord uit 2001. Even anderhalf tot twee-en-een-half uur de realiteit van alledag vergeten en werken aan de oplossing. Na het oplossen van de moord, ben je thuis en hoef je niet nog eens van de escaperoom terug te reizen.

JW Frijters schreef:

27-04-2021

Wat mij mooi lijkt aan een box tov andere escapespellen is dat er echt mooie attributen bij zitten. Zo word je veel meer het verhaal ingezogen en krijg je dat echte escape room gevoel!

Wouter schreef:

26-04-2021

Nu we in deze tijd niet zoveel kunnen lijkt het me ontzettend leuk om s'avonds in een slecht verlichte kamer met mijn gezin het spannende spel Suspectum te spelen. Dit spel spreekt me extra aan vanwege het verhaal maar vooral vanwege de ervaring van de makers achter dit spel.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.