E-scaperooms: Suspectum

(2/5)  1 recensies

Suspectum MMI is het eerste thuis spel van Escape room Rijswijk en wordt verkocht via E-scaperooms.nl. E-scaperooms.nl is een dochteronderneming van Escape room Rijswijk en richt zich Op alles dat te maken heeft met thuis escape rooms. Zo hadden ze al de twee online escape rooms Lockdown – Homebound en Lockdown - Operation Unknown. Daar is in de afgelopen maanden een legpuzzel bij gekomen en nu dus het eerste thuis spel ‘Suspectum MMI’. Een doos die je thuis gestuurd krijgt en waarbij je thuis aan de keukentafel een onopgeloste moordzaak gaat oplossen.
De eerste thuis escape room van Escape room Rijswijk is af: Suspectum MMI! Samen met 2 tot 4 personen los je samen een zaak op die op de plank is komen te liggen. In de doos die je thuis gestuurd krijgt vind je vette attributen en in de game zitten toffe features. Brengen jullie deze zaak tot een goed einde? Spelduur kan variëren van 1,5 tot 2,5 uur. 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Suspectum €49,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over E-scaperooms: Suspectum

(Pagina 1 van 1)

 

"Slechte klantenservice leuk aanbod "

Linda   -   10-06-2023

10-06-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slechte klantenservice leuk aanbod "

Ontzettend leuk aanbod maar de klantvriendelijkheid is uiterst slecht.


Hoeveel sterren geef jij E-scaperooms: Suspectum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

(Win!) Escape Room Suspectum: escapen aan je keukentafel

(Win!) Escape Room Suspectum: escapen aan je keukentafel

Escape Rooms Rijswijk is één van de vele bedrijven die zwaar getroffen is door de corona maatregelen. De escape room moest sluiten tot nader order. Toch lieten ze zich bij Escape Room Rijswijk niet kennen en gingen met man en macht aan de slag aan een escape room die je gewoon thuis aan de keukentafel kan spelen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van E-scaperooms: Suspectum te melden