E-scaperooms online Escape Game

Lockdown Homebound is het eerste spel van E-scaperooms. In deze escape game ga je samen met jouw teamleden op onderzoek uit naar de duistere organisatie CatWicker. Dit spel is volledig online te spelen en brengt 2 tot 4 uur vermaak.


Nederland anno 2023 verkeert in de meest bizarre tijd ooit. Een situatie die niemand zich had kunnen indenken, waarin het kabinet nog maar één mogelijkheid ziet, een complete lockdown. Na de toch zeer alarmerende berichten van hogerhand is het land afgesloten voor alles en iedereen, met alle gevolgen van dien. Straten zijn verlaten, winkels worden bruut gesloten en iedereen is verplicht te allen tijden binnen te blijven en ramen en deuren te sluiten. Door het strikte regime en strenge controles vanuit defensie overheerst angst en verkeert men in volledige shock. We are homebound!
Het spel begint met de eerste opdracht in de PDF, als je deze opdracht hebt voltooid weet je waar je het dossiernummer kan invullen. Iedere speler die meedoet kan inloggen in het systeem met dezelfde code, hierdoor speel je samen in dezelfde spelomgeving. Je kan het spel stoppen op elk gewenst moment en ook hervatten met jouw team. Het spel bevat zijn eigen hints en kunnen zelf worden opgevraagd in het spel. Het ideale aantal om te spelen is 2 tot 4 personen. Het is zeker mogelijk om met meer personen te spelen of per koppel samen te spelen met 2 andere koppels. De spelduur zal variëren van 2 tot 4 uur.


Om het spel te spelen heb je de volgende nodig:

Eén van de spelers is lid van Instagram, Facebook en LinkedIn.

Elke speler heeft pen en papier naast zich en internet is een bron die je continue nodig hebt.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Het spel kost €29,95

 


0 Recensies over E-scaperooms online Escape Game

Hoeveel sterren geef jij E-scaperooms online Escape Game?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van E-scaperooms online Escape Game te melden