OuterGround

Dagje uit OuterGround

Bij Outerground, voorheen bekend als Escape Room Rijswijk, kan je verschillende Escape Rooms spelen waarbij je samen verschillende raadsels en leuke opdrachten op moet lossen!


The Excecution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om de executie van J. Blackwire bij te wonen. Op z’n zachts gezegd: een nogal ongebruikelijke en sinistere invitatie. De elektrische stoel waarin zovelen al een voortijdig einde hebben gevonden lijkt met een ijzingwekkende rust en geduld op haar volgende slachtoffer te wachten. Maar daarover hoeft niemand zich zorgen te maken natuurlijk; het draait immers om de executie van iemand die het verdiend heeft. Toch…?


The Mystery of Whitechapel

Iedereen kent het onopgeloste mysterie rond Jack the Ripper. Maar wat als alle onderzoeken vanuit een totaal verkeerd standpunt begonnen? Zou dat de reden kunnen zijn waarom de moorden nooit zijn opgehelderd? Ben jij degene die het mysterie rondom de Whitechapel is voor eens en voor altijd zal oplossen?


Speel een van de leuke en spannende Escape Rooms


The Competition

Een absoluut unieke escape room ervaring. Waarom? Deze keer is het niet alleen een race tegen de klok: het is een strijd van team tegen team! Zwart versus wit. Donker versus licht. Niets is voorspelbaar in deze kamer, of eigenlijk: kamers! The Competition is dé battle escape room voor grotere groepen die een uitdaging niet uit de weggaan! Wie lukt het om als eerste “de sleutel” naar de uitgang te bemachtigen?


The Hangover

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende. Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet. Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen. Lukt het, nu jouw team gecrasht is na een bizar feest. Trouwens, is iedereen er wel…. 1, 2, 3……

 

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 23:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

The Execution

Ma. t/m do. €135,-

Vr. t/m zo. €145,-

 

The Mystery of Whitechapel

Ma. t/m do. €110,-

Vr. t/m zo. €120,-


The Competition

Ma. t/m do. €220,-

Vr. t/m zo. €240,-


The Hangover

Ma. t/m do. €110,-

Vr. t/m zo. €120,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij OuterGround?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

OuterGround

Diepenhorstlaan 11C
2288EW Rijswijk
Provincie Zuid-Holland

070 – 737 12 15

Klik hier om onjuiste gegevens van OuterGround te melden