Escape Room Rijswijk

Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de Escape Room. Je zal moeten samenwerken om alle puzzels en raadsels op tijd op te lossen. Samenwerken is hierbij essentieel: "If you're not in the team, you're not in the game". Gaat het jullie lukken?The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om een executie bij te wonen. Met knikkende knien loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland. Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch...?


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

7 dagen per week open

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Jack the ripper

Ma. t/m do. 95,-

Vr. t/m zo. 105,-

The Hangover

Ma. t/m do. 100,-

Vr. t/m zo. 110,-

 


0 Recensies over Escape Room Rijswijk

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Rijswijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

(Win!) Escape Room Suspectum: escapen aan je keukentafel

Escape Rooms Rijswijk is n van de vele bedrijven die zwaar getroffen is door de corona maatregelen. De escape room moest sluiten tot nader order. Toch lieten ze zich bij Escape Room Rijswijk niet kennen en gingen met man en macht aan de slag aan een escape room die je gewoon thuis aan de keukentafel kan spelen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Rijswijk te melden