Thema Keukenhof 2017 bekend

Keukenhof is een van de mooiste lenteparken ter wereld en in 2017 staan er weer meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Zeker nu het thema voor 2017 bekend is gemaakt!

 

Bloembollen planten

 

Dutch Design

Jawel: de kop is er af! De eerste van de 7 miljoen bloembollen is alweer geplant. 

Dit jaar staat de Keukenhof helemaal in het teken van Dutch Design: een eerbetoon aan verschillende wereldwijd bekende Nederlandse ontwerpers op het gebied van mode, meubelontwerp en architectuur.

 

Bekijk ook:

 

Keukenhof Dutch Design bloemenmozaiek

 

Het Bloemenmozaïek

De kenmerkende Hollandse nuchterheid, gecombineerd met innovatieve en praktische oplossingen, vind je terug in hét pronkstuk van 2017: bloemenmozaïek Dutch Design; hét Meesterwerk van de Keukenhof… Met behulp van niet minder dan 80.000 bloembollen komen Mondriaan en Rietveld hier op een unieke wijze samen, op een oppervlakte van ruim 250 vierkante meter.

 

Dus wil je op een bijzondere manier kennismaken met de Hollandse Meesters en de Hollandse Stijl? Noteer dan alvast in je agenda dat de Keukenhof is geopend van 23 maart tot en met 21 mei.

 

Bekijk Ook:




Reacties op "Thema Keukenhof 2017 bekend"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.