Tips voor een dagje weg met de Paasdagen!

Het paasweekend staat weer voor de deur. Dit betekend natuurlijk overheerlijk eten, eieren zoeken en daarna lekker fijn uit. In dit artikel geef ik jou tips voor fantastische paasdagen.

 

Bekijk ook mijn item over de leuke activiteiten rondom de meivakantie. Deze overlappen elkaar vaak.

 

Pasen in het Archeon

Vanaf Goede vrijdag t/m 2e paasdag zijn er volop activiteiten met levende geschiedenis. Beide paasdagen wordt een paasbrunch georganiseerd en er zijn vele activiteiten in het Archeon. De Vikingen en de groep Allemansend laten de bezoekers kennis maken met het leven uit de vroege en de late middeleeuwen. Met een kampement, koopwaar en wellicht grof geschut voor de bescherming. Maak ook kennis met deze stoere mannen en families tijdens de paasdagen op Archeon.

 

> Geniet van 3 euro korting per persoon op het Archeon met onze korting coupon

 

Archeon viert pasen in de middeleeuwen Ridder gevechten in het Archeon

 

 

Sprookjesshow in de Julianatoren

Deze paasdagen en meivakantie, van zaterdag 19 april t/m zondag 11 mei, ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren tijdens de Sprookjesshow bij de Julianatoren. Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjes komen voorbij tijdens een spetterende show vol muziek.

 

Geert Hoes in de hoofdrol! 
Sprookjesverteller Pepijn, gespeeld door Geert Hoes, is op zoek naar het beste verjaardagslied voor de Sprookjeskoning en hij heeft jouw hulp nodig! Het belooft een groot feest te worden en na de voorstelling kan iedereen ook nog eens met enkele sprookjesfiguren op de foto.

 

> Koop tickets met korting via de officiële website van Julianatoren

 

Julianatoren viert pasen met Jul

 

 

Paaseieren zoeken in Dierenpark Emmen

In Dierenpark Emmen zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Van Azie loop je naar Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika.

 

Op eerste paasdag mogen jullie in Dierenpark Emmen de savanne op om paaseieren te zoeken. Daarbij worden jullie begeleid door niemand minder dan de paashaas. Op de savanne zijn tientallen eieren verstopt, waaronder een wel heel speciaal ei… Als jij die vindt, krijg je een leuke prijs!

 

> Geniet met korting van Dierenpark Emmen

 

Dierenpark Emmen paaseieren zoeken en giraffe aaien

 

 

Altijd feest bij Speelstad Oranje

Pasen of niet, bij Speelstad Oranje is het altijd feest. Dit wordt gevierd met een vaste prijs voor onbeperkt spelen en onbeperkt eten en drinken!

 

Compleet uit je dak met overdekt speelplezier! In het Drentse dorp Oranje staat het leukste overdekte attractiepark van Nederland, Speelstad Oranje. Ben je klaar voor eindeloos veel speelplezier? Er zijn tientallen attracties, speelattributen en toestellen, die garant staan voor urenlang overdekt spelen.

 

> Ook Speelstad Oranje bezoek je met korting

 

Speelstad Oranje viert altijd feest, ook met pasen Speelstad Oranje biedt diverse toffe attracties, allemaal overdekt

 

 

Met pasen lasergamen of Karten bij Coronel

Zit je niet te wachten op een ontspannen uitje. Ga dan voor een actief uitje naar Coronel Kartracing. Keihard racen, spannende lasergame gevechten of klim tot grote hoogte. Sluit je uitje af met een heerlijke borrel of een hapje in het altijd gezellige Coronel cafe.

 

> Coronel korting coupon 20% korting

 

Coronel Kartracing ook met pasen geopend Spannende potjes lasergamen in prachtige omgevingen bij Coronel

 

 

Heerlijk uit eten met Pasen

Wanneer je een heerlijk dagje fijn uit bent geweest, of dit nu naar een groot attractiepark is geweest of een ontspannen boswandeling. Niets is gezelliger om de dag af te sluiten met een heerlijk diner. Dus sluit jou paasdagen af met een etentje.

 

> Diverse restaurants vanaf 1 euro

 

 

Nog meer inspiratie nodig?

Kijk op deze pagina voor diverse dagjes fijn uit vanaf 1 euro.

 

> Diverse dagjes fijn uit vanaf 1 euro
Reacties op "Tips voor een dagje weg met de Paasdagen!"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.