Vernieuwde CORPUS ‘reis door de mens’ nu nog magischer

CORPUS is vernieuwd! De ‘reis door de mens’, in de mensfiguur aan de A44 ter hoogte van Leiden, is vanaf 4 februari nóg spannender, dynamischer en magischer door een nieuw licht- en kleurspektakel.
In een precies geplande operatie van twee weken heeft een team van Lagotronics Projects samen met het technische team van CORPUS een compleet nieuwe verlichtingsarchitectuur geïnstalleerd. Bezoekers die de ‘reis door de mens’ in Oegstgeest maken, zijn daarmee de eersten die ondergedompeld worden in deze compleet nieuwe visuele beleving die later in het jaar ook in China geïmplementeerd zal worden in de eerste CORPUS buiten de Nederlandse landsgrenzen.
Lagotronics - een vooraanstaande partij in de ontwikkeling van interactieve belevenissen in internationale pretparken en Family Entertainment Centers – is al vanaf het eerste begin verantwoordelijk voor de uitvoering van de beleving en heeft een compleet nieuw lichtplan opgesteld.


De bezoekers die het nieuwe licht- en kleurspektakel beleven, ervaren de reis door het menselijk lichaam hierdoor nog intenser. In nog grotere mate draagt dit bij aan wat centraal staat bij CORPUS: verwondering over hoe het lichaam werkt en meer besef van het belang van een gezonde leefstijl.Over CORPUS

De educatieve attractie ‘reis door de mens’ bestaat dit jaar 12 jaar en biedt bezoekers een unieke beleving door ze te laten ervaren hoe het menselijk lichaam precies werkt en hoe belangrijk Veel bewegen, Verantwoord eten en Gezond leven zijn. CORPUS is daarnaast ook de thuisbasis van het CORPUS Congress Centre, waar tal van conferenties en evenementen worden georganiseerd op het gebied van bijvoorbeeld gezondheidszorg, sport en voeding.


Bekijk ook:
Reacties op "Vernieuwde CORPUS ‘reis door de mens’ nu nog magischer"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.