Partycentrum Schimmel

In het midden van Nederland vindt u Partycentrum Schimmel, een multifunctioneel partycentrum, een comfortabel driesterrenhotel en à la carte restaurant. Begonnen als een stationsrestauratie in 1885 is Partycentrum Schimmel uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving.

 

Partycentrum Schimmel biedt volop ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Om te beginnen, kunt u uw hart ophalen in onze bowlingkelder met vier bowlingbanen, gezellige eigen bar en biljart.

 

Daarnaast zijn er diverse actieve binnen en buiten programma’s, zoals de bekende oud-Hollandse spellen die de gezelligheid van weleer oproepen of de spannende ‘Reuze’ spellen.

 

Mocht u liever naar buiten gaan, dan bestaat de mogelijkheid om de prachtige omgeving al wandelend of fietsend te verkennen. Fietsarrangementen, wandeltochten (Er starten verschillende Klompenpaden vanaf het Partycentrum) en zelfs geheel verzorgde rondritten behoren tot de vele buitenactiviteiten. Ook bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld kano te varen op het Valleikanaal of te mountainbiken door de bossen onder begeleiding van ervaren mensen

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag vanaf 08.00 uur

 


0 Recensies over Partycentrum Schimmel

Hoeveel sterren geef jij Partycentrum Schimmel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Partycentrum Schimmel te melden