Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve

(3/5)  6 recensies

Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve is dé plaats waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en u het gevoel heeft thuis te komen.

 

Bij Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve krijgt u de gelegenheid om u van uw stress te ontdoen en te ontspannen. Heerlijk er een dagje tussenuit. Even opladen!

U vindt bij ons een sfeervol saunaplein waar u verschillende cabines aantreft zoals een sanarium en stoomcabine, binnen- en buitensauna’s evenals gevarieerde koude douches, dompelbad en warm voetenbad. Heerlijk ontspannen kan in de whirlpool, het verwarmde buitenzwembad, de prachtige tuin, de loungeserre, de rustruimte met luxe waterbedden of het gezellige restaurant. Geniet onder het genot van een hapje, drankje of een uitgebreid diner in de mooiste sauna van Noord Nederland. De geheel vernieuwde LeeuwerikHoeve

 

Openingstijden

Sauna

Maandag t/m zaterdag 11.00 tot 23.00 uur

Zondag 11.00 tot 22.00 uur

Salon

Dagelijks van 11.00 tot 2200 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Dag entree €30,50

Avond entree zondag tm donderdag €20,50

Avond entree vrijdag en zaterdag €22,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


6 Recensies over Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve

(Pagina 1 van 1)

 

Martje   -   05-02-2024

05-02-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

Sommige personeelsleden zijn niet erg klantvriendelijk, zelfs kortaf. We hebben een uur moeten wachten op ons diner. Werd geen excuses aangeboden, ook geen drankje voor het lange wachten…… Een dagje sauna in Bergum is erg duur, vergeleken met andere sauna’s. Dus was dit onze laatste keer.

Lees verder  


"Heerlijk sauna "

Yolanda   -   12-12-2023

12-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Heerlijk sauna "

Ik ga één dag per maand naar deze sauna. Ik hou van hoe het is ingericht, alles is heel schoon, de bedden zijn , super comfortabel om te ontspannen of een boek te lezen. Je kunt je flesje water meenemen.Het personeel is zeer attent, althans dat is mijn ervaring. alhoewel ik altijd probeer om door de week niet in het weekend te gaan Restaurant lekker nachos , kokos ramen ( heerlijk) . Zeer tevreden

Lees verder  


"Slechte service!"

Elsje   -   03-09-2023

03-09-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slechte service!"

Mooie sauna, maar van klantenSERVICE hebben ze nog nooit gehoord.


"Walgelijk personeel"

Maurik   -   08-03-2023

08-03-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Walgelijk personeel"

Onvriendelijke personeel, slecht eten en wanneer je hierover een uitgebreide feedback mail stuurt, krijg je gewoon nooit reactie. Waarin dit eerst onze favoriete sauna was, hebben we nu geen enkel goed woord meer over voor de gastvrijheid, klantvriendelijkheid en professie.

Lees verder  


"Vreselijk"

Anna   -   11-01-2019

11-01-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Vreselijk"

Behoorlijk amateuristisch gesoe. Muziek bij de opgieting: het sprookje Peter en de wolf... wat een aanfluiting. Verder zijn de douches een peepshow mensen die aandacht willen staan midden in de sauna te kijk te douchen zonder wand etc. Verder is de entree erg duur voor wat je er voor krijgt zeker geen aanrader!

Lees verder  


"Heerlijk ontspannen sfeer!"

Bas   -   08-01-2017

08-01-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Heerlijk ontspannen sfeer!"

Optimaal genieten! Hier kan dat


Hoeveel sterren geef jij Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Wellness in Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve te melden