Restaurant Columbus

Columbus is een sfeervol restaurant gelegen op een prachtige locatie aan het strand van Scheveningen. Terwijl u bij Columbus van een versnapering of iets te eten geniet, heeft u een prachtig plaatje van de zee en strand als achtergrond. Wilt u het beste zicht hebben op de jaarlijkse vuurwerkshow op het strand van Scheveningen? Dat kan heel gemakkelijk op het terras van Columbus. Het restaurant ligt precies tussen het Kurhaus en de Pier in, dus u zit eerste rang! Het is een goede plek om de dag fris en fruitig te beginnen of intiem af te sluiten.


Geniet van een lekker ontbijtje of een heerlijk diner bij Restaurant Columbus

 

Ontdek Scheveningen!

Door de prachtig centrale ligging in het hart van Scheveningen is Columbus de ideale plek om te combineren met een dagje uit in het veelzijdige Scheveningen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uit te waaien of bij te bruinen aan het strand. Of houdt u meer van theater en bezoekt u aansluitend aan een diner in Columbus het Circustheater? Scheveningen is leuk voor jong en oud! Zo kunt u besluiten met het hele gezin naar Sea Life te gaan of naar het museum Beelden aan Zee. Of u maakt er een heerlijk dagje uit met vriend(inn)en van en gaat uitgebreid shoppen in de Palace Promenade.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Voor de actuele prijzen op het nu, check de website van Restaurant Columbus


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Restaurant Columbus

Hoeveel sterren geef jij Restaurant Columbus?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Columbus te melden