Restaurant Dende

Dende is een restaurant in het centrum van Leiden. Gelegen aan de Nieuwe Rijn, tegen de Visbrug aan, vindt u Dende op een van de mooiste plekken van Leiden. Dende is de plek om af te spreken voor ontbijt, lunch of diner, of gewoon om een kopje koffie of een glas wijn te drinken.

 

Ook bieden ze u gratis gebruik van de WiFi faciliteiten aan zodat Dende ook de locatie is voor uw zakelijke afspraken.

 

Restaurant Dende probeert zo gezond mogelijk te koken. Daarom maken ze zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten. Dagelijks krijgt Dende verse groenten, vlees, brood en vis aangeleverd. Daarnaast bakken ze in plantaardige oliën en maken ze alle sauzen en soepen zelf om de kwaliteit daarvan te kunnen waarborgen. Ook als u een allergie heeft of glutenvrij moet dineren kunt u bij Dende terecht. De koks maken graag iets speciaals voor u klaar.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Als een van de weinige restaurants in Leiden kunt u dagelijks in Dende komen ontbijten of lunchen vanaf 10:00 uur en zaterdag vanaf 9:00.

Vanaf 17:00 uur kunt in in Dende dineren.

 

Zondag is Tapas dag bij Dende. Dende serveert dan naast een “normale” kaart een uitgebreide tapaskaart. Ook heeft u de mogelijkheid om gecombineerde schalen te bestellen.

 


0 Recensies over Restaurant Dende

Hoeveel sterren geef jij Restaurant Dende?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Dende te melden