Spa Gouda

Midden in de levendige binnenstad van Gouda bevindt zich achter een authentieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School dé mooiste stads-spa voor totale ontspanning. In 1922 is het pand gebouwd als badhuis en precies negentig jaar later openen de deuren zich opnieuw. Ditmaal voor Spa Gouda, dat dankzij de persoonlijke aandacht, de prachtige architectuur en het ruimschoots aanwezige daglicht een plek is waar rust echt alle ruimte krijgt.

 

Wie over de drempel stapt, zal zich zonder twijfel verwonderen over de magistrale metamorfose die het in de loop de jaren sterk verwaarloosde pand heeft ondergaan. In alle minutieus uitgewerkte details van de schitterende inrichting is de rijke Hollandse historie liefdevol verweven met Oosterse tradities. De liefde voor het karakteristieke Goudse pand én voor de geschiedenis van wellness wereldwijd is op unieke wijze samengebracht. In Spa Gouda is het sprookje van duizend-en-één-nacht werkelijkheid geworden.


Ook is Spa Gouda leuk voor kinderen. Ze kunnen hier hun kinderfeestje geven en genieten van allerlei wellness- en sparituelen zoals een Tekya scrub, hammam behandeling, bad met Garra Rufa visjes.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 11.00 tot 22.00 uur

Zondag 11.00 tot 18.00 uur

1e dinsdag van de maand vrouwendag

Woensdag badkledingdag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Spa Gouda entree €32,00

Spa Gouda entree (2 uur) €20,50

Avondtarief (vanaf 17:00) €25,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Spa Gouda

Hoeveel sterren geef jij Spa Gouda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Spa Gouda te melden