Thermen Prinsejagt

(4.5/5)  2 recensies

Helaas is Thermen Prinsejagt gesloten. Maar gelukkig zijn er nog veel meer Wellness Centra te vinden in Eindhoven en omgeving. 

 

Bekijk: De leukste Wellness Centra in Eindhoven en omgeving

 

 

Thermen Prinsejagt biedt dé ingredienten voor het ultieme relaxen! Met o.a. 8 professionele salons, uitstekende salonbehandelingen, 6 saunacabines, 2 whirlpools, een binnen- en een buitenzwembad, koude afspoelhoek in binnen- en buitenlucht en perfecte restaurantfaciliteiten beleeft u aan de Fakkellaan 6 in Eindhoven het opperste saunagenot.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Thermen Prinsejagt

(Pagina 1 van 1)

 

"Was een fijne sauna, nu gesloten en gesloopt"

R.R.   -   18-11-2018

18-11-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Was een fijne sauna, nu gesloten en gesloopt"

Gezellig sauna, aardige mensen. Ze zijn helaas gesloten en gesloopt.


"Is een hele fijne sauna!!!"

Janny   -   12-03-2017

12-03-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Is een hele fijne sauna!!!"

Te weinig handdoek haakjes oftewel TE dicht op elkaar. In de lounge te weinig rust plekken. De sauna's op zich zijn goed, de hygiene kan overal beter qua ventilatie / schimmelvlekken. De bediening is/was echt geweldig en een dikke pluim voor de kok qua ideeën!!!! Snel weer open gaan, we missen hem zo. Nu veel meer verkouden/ziek, dus een heel goed medicijn zijn jullie!!!!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Thermen Prinsejagt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Thermen Prinsejagt te melden