Restaurant het Heden

Helaas Restaurant het Heden is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Den Haag en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Den Haag.


Bekijk ook:


Het Heden is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de mooiste winkelstraat van Den Haag: het Noordeinde. Zodra je binnenkomt proef je de gezellige sfeer.

 

De 19e eeuwse Herenkamer ademt de gemoedelijke sfeer van een ver verleden. De grote tuin, grenzend aan de Koninklijke stallen is een oase van rust en gezelligheid. Geniet in de schaduw van de weelderige druivenranken of gewoon lekker in de zon.

 

In de wintermaanden staat café Het Heden tot uw beschikking. Een eigen bar, alleen voor uw gezelschap, indien gewenst met eigen barman.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 11:00 tot 22:00 uur

Zondag van 11:00 tot 17:00.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Menuprijs €29,50

Gem. prijs hoofdgerecht €17,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Restaurant het Heden

Hoeveel sterren geef jij Restaurant het Heden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant het Heden te melden