Land Rover Experience

Ervaar avontuur in zijn puurste vorm. Bij Land Rover Experience krijgt u de kans om onder ruige en uitdagende omstandigheden uw grenzen te verleggen. Overwin opwindende beklimmingen, spannende afdalingen en onverwachte hindernissen, in een prachtige omgeving. Of u nu op zoek bent naar de perfecte locatie voor uw evenement, een origineel groepsprogramma voor uw medewerkers of relaties, of unieke dag voor uw vriend of geliefde; Land Rover Experience is een onvergetelijk avontuur.

 

Level 1 Experience

Het hoofddoel van de Level 1 Experience is de techniek en werking van een Land Rover te leren begrijpen en uw rijvaardigheid in verschillende situaties te vergroten. U maakt kennis met de basisbegrippen van offroad-rijden en met voertuigtechniek.

 

Level 2 Experience

Ontdek uitdagend terrein en verbeter uw rijvaardigheid onder de kundige begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs. Tijdens een Level 2 Experience oefent u verschillende offroad-elementen en ontwikkelt u het vertrouwen om zelf op avontuur te gaan.

 

Level 3 Experience

De Level 3 Experience is een extreem avontuur, volledig ontworpen om de maximale capaciteit van een Land Rover tot in het uiterste te ervaren en te testen. In grillig terrein voert u zeer uitdagende proeven uit waarbij vaardigheid, een flinke dosis lef en samenwerking onontbeerlijk zijn. Volbrengt u deze expeditie, dan hebt u uw eigen grenzen aanzienlijk weten te verleggen en mag u uzelf Master of Experience noemen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Level 1 Experience €375,- 

Level 2 Experience €430,-

Level 3 Experience €1250,-

Winch Experience €315,- 

Recovery Experience €315,-

Trailer Handling €315,-

Alle prijzen zijn excl. btw 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Land Rover Experience

Hoeveel sterren geef jij Land Rover Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Land Rover Experience te melden