Land Rover Experience

Ervaar avontuur in zijn puurste vorm. Bij Land Rover Experience krijgt u de kans om onder ruige en uitdagende omstandigheden uw grenzen te verleggen. Overwin opwindende beklimmingen, spannende afdalingen en onverwachte hindernissen, in een prachtige omgeving. Of u nu op zoek bent naar de perfecte locatie voor uw evenement, een origineel groepsprogramma voor uw medewerkers of relaties, of unieke dag voor uw vriend of geliefde; Land Rover Experience is een onvergetelijk avontuur.

 

Level 1 Experience

Het hoofddoel van de Level 1 Experience is de techniek en werking van een Land Rover te leren begrijpen en uw rijvaardigheid in verschillende situaties te vergroten. U maakt kennis met de basisbegrippen van offroad-rijden en met voertuigtechniek.

 

Level 2 Experience

Ontdek uitdagend terrein en verbeter uw rijvaardigheid onder de kundige begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs. Tijdens een Level 2 Experience oefent u verschillende offroad-elementen en ontwikkelt u het vertrouwen om zelf op avontuur te gaan.

 

Level 3 Experience

De Level 3 Experience is een extreem avontuur, volledig ontworpen om de maximale capaciteit van een Land Rover tot in het uiterste te ervaren en te testen. In grillig terrein voert u zeer uitdagende proeven uit waarbij vaardigheid, een flinke dosis lef en samenwerking onontbeerlijk zijn. Volbrengt u deze expeditie, dan hebt u uw eigen grenzen aanzienlijk weten te verleggen en mag u uzelf Master of Experience noemen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Level 1 Experience €375,- 

Level 2 Experience €430,-

Level 3 Experience €1250,-

Winch Experience €315,- 

Recovery Experience €315,-

Trailer Handling €315,-

Alle prijzen zijn excl. btw 

 


0 Recensies over Land Rover Experience

Hoeveel sterren geef jij Land Rover Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Land Rover Experience te melden