Recreatiepark De Wrange

Recreatiepark en camping de Wrange is ruim voorzien van voorzieningen. Zo beschikken zij over een modern verwarmd sanitairgebouw. Ook is er een babyroom en een wasserette aanwezig. Buiten vindt men een verwarmd zwembad en een verwarmd apart kleuterbad. Er is een ruime speeltuin voor de kinderen en in het hoogseizoen wordt door het recreatieteam verschillende programma's en spannende dingen georganiseerd voor jong en oud.




Op het vakantiepark beschikken ze o.a. over een cafetaria / brasserie, midgetgolf, jeux de boules en tafeltennis. Ook is er een ruime parkeerplaats aanwezig waar je de auto kan parkeren. Voor de kinderen is er een speeltuin en een mooi zwembad. De speeltuin ligt op de camping, hierdoor kunnen kinderen veilig spelen zonder last te hebben van verkeer. Het verwarmde zwembad bestaat uit een buitenbad en een kinderbad. Beide baden zijn voorzien van een hekwerk voor de veiligheid van de kinderen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatiepark De Wrange

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark De Wrange?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark De Wrange te melden