Zippa Zebra

(3.3/5)  4 recensies

Jullie avontuur kan beginnen, in een van de mooiste indoor speelparadijs van Nederland! Vermaak je in de luchtkussens, ballenbaden, glijbanen, tokkelbanen, slingertouwen, apenkooi, klimtoestellen en in de schietkooi. Race op het fietscircuit of op het scootercircuit, spring op de trampolines, ravot in de peuterhoek, dans in de disco en griezel in het spookhuis.

Het speelparadijs is een echte jungle met planten, camouflagenetten, bananenbomen, knuffelbeesten, ga zo maar door. De jungle is onlangs uitgebreid met een dubbele rodelbaan van 15 meter lang waar je met een sleetje af kunnen zoefen. Ook hebben ze nog een klimwand voor de wat oudere kinderen, een voetbalkooi en de peuterhoek, deze is vergroot met een Mega Lego bouwhoek.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag gesloten *

Woensdag van 10:00 uur tot 18:00 uur

Vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur

Zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur


* In vakanties regio Noord de hele week geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per kind 8,00

Begeleiders vanaf 18 jaar gratis

 


4 Recensies over Zippa Zebra

(Pagina 1 van 1)

 

"Niet schoon"

Joyce   -   02-04-2018

02-04-2018

"Niet schoon"

De toestellen zijn vermakelijk voor de kindjes maar hygiene is ver te zoeken, mannen toiletten zit de poep overal op de toiletten. Het is onmogelijk dat daar ieder uur word schoon gemaakt zoals geclaimed word. Ook de medewerkers zijn niet allemaal even vriendelijk of gemotiveerd... jammer had zoveel meer kunnen zijn.

Lees verder  


"Geweldige dag gehad"

Gerwin   -   29-12-2016

29-12-2016

"Geweldige dag gehad"

Zeer vriendelijk personeel, schoon en fris binnen. Zeker een aanrader


"Super vermaakt!"

Vreler   -   29-12-2016

29-12-2016

"Super vermaakt!"

Wat een leuk opgezette speeltuin! Komen zelf uit Utrecht en waren op vakantie! Zeer vriendelijk personeel en ook waren de toiletten goed bijgehouden. Open keuken dat er erg netjes en schoon uitzag. Genoeg keus voor mijn dochter die een gluten allergie heeft. Terras was mooi schoon en overzichtelijk. genoeg speelplek voor de kinderen. Ons zie je zeker terug!

Lees verder  


Sandra   -   16-05-2015

16-05-2015

Bij aankomst ging mijn dochter van de rolglijbaan. Er lagen bakjes waarin de kinderen naar beneden konden glijden. Er lag ook een "bob"slee (z'n plastic matje) die mijn dochter gebruikte om naar beneden te komen. Eenmaal beneden had ze pijn aan haar billen. Bleek er op iedere bil een lange diepe kras te zijn. Ik ben naar de balie gelopen om dit te melden en om in de hoop dat ze iets hadden om de pijn te verzachten. Er stonden 4 jonge ongeinteresseerde medewerkers. Degene die ik als eerst sprak die keek me een beetje wazig aan. Ze zei: tja er zijn kinderen die zonder bakje naar beneden gaan, en dat moeten ze niet doen he. Waarop ik vertelde dat ze het plastic matje had gebruikt. Hierop zei de medewerker: Dan zal ze op het randje gezeten heben. Tja....toen moest ik haar vertellen dat ze maar beter het matje weg kon halen. Ze zei: ja dat is misschien wel beter!!! Totaal geen interesse, medeleven voor mijn dochter, die pijn had in haar billen. Ik vroeg of ze iets hadden om de pijn te verzachten. Gelukkig hadden ze een tube met een soort van Vaseline. Best wel frustrerend vind ik. Er ligt daar materiaal dat er niet hoort, want alleen de bakjes hoorde bij de glijbaan. En vervolgens geen excusses, ze is gewoon compleet genegeert. Je kan op zijn minst zeggen, wat vervelend voor je. Verder is het een binnenspeeltuin zoals zovelen. Dus 1 ster voor de service.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zippa Zebra?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zippa Zebra te melden