Happy Fun Beach

Helaas Happy Fun Beach is alleen nog toegankelijk voor gasten van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Rheezerveen en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Rheezerveen.


Bekijk ook:


Happy Fun Beach is een geweldige locatie als u een leuk dagje uit gaat! De Happy Fun Beach bevindt zich op Vakantiepark het Stoetenslagh. Er is dagelijks veel gezelligheid in de Happy Fun Beach. Het overdekte strand is een multifunctionele ruimte, geschikt voor een plezierig dagje uit! Bij mooi en bij slecht weer kunt u prima terecht in Happy Fun Beach.

 

Sportieve invulling

Wil je de dag een sportieve invulling geven? Feest en activiteiten locatie Happy Fun Beach biedt verschillende mogelijkheden zoals: vlot bouwen en varen, beachvolleybal, handboogschieten en nog veel meer! Naast de sportieve activiteiten zijn er ook diverse mogelijkheden voor thema avonden bij de leukste feest en activiteiten locatie in Overijssel. Geniet van de gezelligheid, saamhorigheid, competitie en de spanning.

 

Feest en activiteiten locatie

Happy Fun Beach is dé nieuwe feest en activiteiten locatie in Overijssel! Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsuitje, bij Happy Fun Beach beleef je een volledig verzorgde dag met vele in- en outdoor activiteiten! Natuurlijk biedt Happy Fun Beach als feest en activiteiten locatie de mogelijkheid aansluitend te genieten van een heerlijk maaltijd. Zo kun je kiezen voor een tapasbuffet, warm of koud buffet of plateservice! Feest en activiteiten locatie Happy Fun Beach neemt de organisatie van je feest of partij graag voor je uit handen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Ma. – vrijdag vanaf 11.00 uur geopend.

Za. en zondag vanaf 09.00 uur geopend.

 

Van november t/m 5 april gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Happy Fun Beach € 3,- per persoon.

HFB met overdekt zwembad € 4,50 p.p.

Alleen zwembad € 3,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Happy Fun Beach

Hoeveel sterren geef jij Happy Fun Beach?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Happy Fun Beach te melden