Zwembad De Vrolijkheid

De Vrolijkheid is een ruim en duurzaam binnenzwembad met twee wedstrijdbaden, een doelgroepenbad, een recreatiebad en een peuterbad voor de kleintjes. Het 8-baans wedstrijdbad is 25 x21 meter. Ook hebben ze een multifunctioneel 6-baans wedstrijdbad met beweegbare bodem. De wedstrijdbaden zijn perfect voor banenzwemmen en watersporten. Verbeter jij hier je persoonlijke record? In het doelgroepenbad geven ze de meest uiteenlopende Aqua’Groepslessen. Dit bad heeft een gedeeltelijk beweegbare bodem.


Het grote, uitdagende recreatiebad heeft een totale oppervlakte van 365m², dus er is plek genoeg voor iedereen! Het zwembad heeft een glijbaan, whirlpools en een klimmuur. Er zijn twee duikplanken aanwezig en een duikkuil van 3,8 meter diep. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een lekker groot peuterbad met een oppervlakte van ongeveer 100m². Dit is een subtropisch zwembad (31°C ). De Vrolijkheid vindt duurzaamheid heel erg belangrijk. Met o.a. zonnepanelen, LED verlichting, warmteterugwinning van spoelwater en extreem energiezuinige motoren op luchtbehandelingskasten gelden ze als een uiterst duurzaam zwembad.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 16 jaar €8,00

3 t/m 15 jaar €7,00

65+ €7,00

0 t/m 2 jaar gratis



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Vrolijkheid

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Vrolijkheid?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Vrolijkheid te melden