Speelparadijs Zuiderpark

(4/5)  2 recensies

Speelparadijs Zuiderpark is het speelparadijs waar kinderen lekker kunnen ravotten op tig speeltoestellen, zoals o.a. springkussens, glijbanen, trampolines en het allergrootste kids indoor verkeersplein van Nederland.

 

Indoor verkeersplein

Het Indoor Speelparadijs Zuiderpark is landelijk bekend om het allergrootste indoor racebaan look a like circuit van Nederland wat speciaal ontworpen is voor kids peuters en kleuters. Er rijden diverse soorten stoere Mini-Cars en motoren op het circuit. Het circuit is rondom de gehele omheining van de speelconstructie aangelegd en daardoor zijn de afstanden in het indoor verkeersplein zo groot dat de kinderen het bijna ervaren alsof ze met een echte auto of motor mogen rijden.


Vanzelfsprekend maken de veilig en milieuvriendelijke op Gel accu werkende Mini-Cars levensechte geluiden bij het rondrijden en bij het afremmen. Om het circuit hangen diverse beveiligingscamera’s waarmee de ouders over de gehele route de kinderen live op meerdere grote lcd schermen kunnen volgen. Ouders kunnen ook gezellig samen met de kleine veilig op de motoren rijden en ouders passen zelfs met de kleine in de 2 Mini-Taxi's.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 12:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 1 jaar gratis

2 tot 12 jaar €7,00 p.p.Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Speelparadijs Zuiderpark

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke speeltoestellen en attracties"

Johan   -   22-06-2018

22-06-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke speeltoestellen en attracties"

Onlangs voor het eerst naar het Zuiderparadijs geweest en de kinderen hebben genoten. Lekker spelen en racen op de kartbaan (helaas wel tegen een extra vergoeding van 1 euro). Ouders konden lekker rustig aan de kant zitten en toekijken naar de spelende kinderen. Bij ons was het redelijk rustig maar ik kan me voorstellen dat je op drukke dagen goed op moet letten. Ik kom zeker nog een keertje terug.

Lees verder  


"Uitgebreid spelen"

Marcel   -   19-01-2018

19-01-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Uitgebreid spelen"

Parkeren is geen probleem. Uitgebeid speelgebied waar kinderen zich kunnen uitleven. Internet werkt, en goede cappuccino. Vaak druk, dus kom wat vroeger...Wel vaak storing gehad met die tril/alarm schijven die je krijgt en (te snel) afgaan als je keuken bestelling (nog niet) klaar is. Komen er graag. Kinderen zien uit naar de

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs Zuiderpark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Zuiderpark te melden