Kasteel Duivenvoorde

Stijlvol en authentiek vergaderen, dineren en bijzondere events op Kasteel Duivenvoorde. Gelegen op de grens van Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam leidt een lange oprijlaan u door het 19de-eeuwse Engelse landschapspark op het ruim 250 hectare grote landgoed. Het kasteel is omgeven door een majestueuze vijver en geeft uitzicht over weidse landerijen. De natuur geeft het kasteel in ieder seizoen een ander prachtig en betoverend aanzien.

 

Duivenvoorde is een van de oudste kastelen van Zuid-Holland. De geschiedenis van het kasteel gaat terug naar 1226, waar ‘Duvenvoirt’ al in een akte wordt genoemd. Door de eeuwen heen is Duivenvoorde verbouwd van een robuuste verdedigingstoren tot een behaaglijk landhuis. De historische interieurs ademen nog steeds een bewoonde en authentieke sfeer.

 

Tijdens het museumseizoen (april t/m oktober) zijn 14 vertrekken voor het publiek opengesteld, 4 vertrekken zijn voor zakelijke bijeenkomsten het gehele jaar geopend. Het kasteel is door de historische ambiance en de prachtige ligging een uitstekende keuze voor uw exclusieve zakelijke bijeenkomsten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Tijdens het museumseizoen geopend van 8 april tot en met 29 oktober.

Op zondag en maandag is het kasteel gesloten. 

 

Het park is het gehele jaar open voor wandelaars van 08.00 uur tot zonsondergang.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Toegangstarieven Museum

Volwassenen: €10,-

Kinderen 13-16 jaar: €5,-

Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Museumkaart gratis

 

Landgoed/park

Volwassenen €1,–

65-plussers en kinderen t/m 16 jaar €0,50

 


0 Recensies over Kasteel Duivenvoorde

Hoeveel sterren geef jij Kasteel Duivenvoorde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Duivenvoorde te melden