Flyboarding

Flyboarden valt onder de categorie “extreme sports” maar de basis is veilig en makkelijk om te leren door jong en oud. Waar de ene persoon al binnen enkele minuten de balans heeft gevonden op het flyboard, kost dit bij de ander iets meer tijd. Voor wie de basis onder de knie heeft zijn er talloze stunts en capriolen met het flyboard uit te halen. Van salto’s en schroeven tot hoge duiken in het water.


Leer in een dag de ins en outs van flyboarden en vlieg over het water heen

 

Het flyboard is met een 15 meter lange slang verbonden aan een waterscooter die alleen als pomp dient. De waterscooter wordt voortgetrokken door de persoon op het flyboard. De waterscooter heeft geen uitwendige schroef voor voorstuwing zoals de meeste boten, maar een jet-mond waar water uit spuit. Bij flyboarden komt dit water direct in de slang tussen de waterscooter en het flyboard, bij vol gas gaat hier wel 70 liter per seconden door heen; genoeg om een volwassen man zo naar 12 meter hoogte te brengen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zaterdag geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

20 minuten flyboarden €59,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Flyboarding

Hoeveel sterren geef jij Flyboarding?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Flyboarding te melden